2014-11-07 08:33:18
Φωτογραφία για ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο επιδείνωσης καιρού...
Αγριεύει πολύ ο καιρός από σήμερα Παρασκευή 7 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή, 9 του μηνός Ο καιρός θα παρουσιάσει αισθητή επιδείνωση, κυρίως στη δυτική Ελλάδα, αφού από το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες θα κάνουν το σκηνικό χειμωνιάτικο.

Η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί σε όλη τη χώρα από το απόγευμα της Παρασκευής.

Το Σάββατο, 8 Νοεμβρίου αναμένεται να εξασθενίσουν οι καταιγίδες, ωστόσο αυτό θα συμβεί τις βραδινές ώρες και κυρίως στα δυτικά της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ την Κυριακή θα επιστρέψουμε στην ηλιοφάνεια...

Η ανακοίνωση της ΕΜΥ:

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα παρασκευή (07-11-2014) από το μεσημέρι στη δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χωράς.

πιο συγκεκριμένα:

1. παρασκευή (07-11-2014) από το μεσημέρι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο ιόνιο και τη δυτική ηπειρωτική χωρά, οι οποίες σταδιακά μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την υπόλοιπη στέρεα (συμπεριλαμβανομένης της αττικής), την Εύβοια, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.


2. το Σάββατο (0Θ-11-14) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε ολόκληρη τη χωρά άλλα σταδιακά θα εξασθενήσουν πρώτα στα δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

3. την Κυριακή (09-11-2014) είναι πιθανό οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες να διατηρηθούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ...»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ...»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ