2014-11-07 08:32:17
Φωτογραφία για «ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ...»
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στο Champions League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιβλήθηκαν της Ποζογίλνιτσα επί αυστριακού εδάφους με 1-3 σετ και έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στις υποχρεώσεις τους την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Γιάννης Τακουρίδης στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη φανέλα του Θρύλου ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Δημήτρη Καζάζη, συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε να κατακτηθούν οι τρεις πρώτοι φετινοί βαθμοί στον όμιλο.

Ο διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού δήλωσε αρχικά:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη και το τρίποντο. Ο αγώνας δεν ήταν εύκολος και εμείς δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση μας σε σχέση με τις δυνατότητες που ξέρουμε πως έχουμε ως ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι περάσαμε τον αγώνα με μοναδική απώλεια ένα σετ».

Ο αντίπαλος σας παρουσιάστηκε πιο δυνατός ή πιο αδύναμος σε σχέση με την πληροφόρηση που είχατε;


«Η αλήθεια είναι πως οι Αυστριακοί παρουσιάστηκαν πιο δυνατοί απ’ ό,τι τους περιμέναμε. Δεν είχαμε εικόνα τους στη διοργάνωση καθώς ήταν η πρώτη αγωνιστική. Είχαν τον ενθουσιασμό που έχει ο γηπεδούχος σε μια πρεμιέρα. Μας αιφνιδίασαν σε ορισμένους τομείς και σε συνδυασμό με τα λάθη που κάναμε εμείς χάσαμε το πρώτο σετ».

Που κρίθηκε ο αγώνας;

«Μετά την απώλεια του 1ου σετ και το προβάδισμα των Αυστριακών διαχειριστήκαμε σωστά τον αγώνα. Από το 2ο σετ ηρεμήσαμε το παιχνίδι μας, γίναμε πιο αποτελεσματικοί στο σερβίς και επιβάλαμε την τακτική μας. Το πιο σημαντικό ήταν πως και στο 1ο σετ και στο 4ο σετ ήμασταν αποτελεσματικοί στους κρίσιμους πόντους».

Τι σημαίνει αυτή η νίκη;

«Είναι 3 πολύτιμοι βαθμοί για να πετύχουμε το στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League αλλά ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αποκτήσαμε απλά ένα προβάδισμα.»

Ακολουθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Πιστεύεις πως υπάρχει απειλή;

«Κάθε αγώνα τον αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο. Σήμερα ξεκουραζόμαστε και από αύριο επιστρέφουμε στην ελληνική πραγματικότητα όπου θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ