2014-11-07 10:40:33
Φωτογραφία για ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΕΟ ΓΙΑ ΤΗ... ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ!
Οι θύρες της Kombank Arena θα ανοίξουν 2μιση ώρες πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ οι εξέδρες θα φιλοξενήσουν περισσότερους από 20.000 οπαδούς των δυο ομάδων.

Το απόλυτο ρεκόρ προσέλευσης στην Euroleague ανήκει στην Παρτίζαν, με τους 22.567 οπαδούς της στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η Euroleague έχει προειδοποιήσει τους Σέρβους του Αστέρα να είναι προσεκτικοί και να τηρήσουν τα προβλεπόμενα όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει νέο ρεκόρ, με κάποιες μικροαλλαγές της τελευταίας στιγμής στη διάταξη των χώρων και τις θέσεις στη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του "sport24.gr", οι οπαδοί του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν στη Σερβία δεν θα έχουν τον δικό τους χώρο στην Arena αλλά θα κάτσουν μαζί με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. Χθες, πάντως, περίπου 200 Delije επισκέφτηκαν το γήπεδο αμέσως μετά τη βραδινή προπόνηση της Zvezda ώστε να προετοιμάσουν την απίστευτη χωρογραφία που ετοιμάζουν στις εξέδρες του γηπέδου! Την ίδια στιγμή, οι Σέρβοι έχουν βαρεθεί να... απορρίπτουν αιτήματα για εισιτήρια! Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ιγκόρ Ρακότσεβιτς ζήτησε τέσσερα εισιτήρια όμως το αίτημά του απορρίφθηκε πανηγυρικά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από το απόγευμα στο Βελιγράδι ενώ θα προπονηθεί το πρωί (10:45π.μ.) στη σάλα της Kombank Arena.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ