2014-11-07 13:48:08
Φωτογραφία για Φούντωσε ξανά η κόντρα: Η “σφαλιάρα” της Μενεγάκη στις μπηχτές της Σπυροπούλου!
Και ενώ το καλοκαίρι φέρεται να τα είχαν ξαναβρεί, ένα νέο περιστατικό ήρθε να κλονίσει εκ νέου την φιλία τους Είναι γνωστό ότι εδώ και τρία χρόνια η Ελένη Μενεγάκη αγκάλιασε και έβαλε κάτω απο τις “φτερούγες” την τηλεοπτικά εκκολαπτόμενη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Με την ίδια να ευχαριστεί δημόσια την Ελένη Μενεγάκη για τις πολύτιμες συμβουλές που της έχει δώσει.

Και ενώ πριν απο μερικούς μήνες η σχέση τους φέρεται να πέρασε σοβαρή κρίση, το καλοκαίρι οι τρίτοι που μπήκαν στην μέση κατάφεραν να αναθερμάνουν την σχέση τους. Όχι για πολύ όμως. Αφού οι δηλώσεις της Σπυροπούλου αφήνοντας υπονοούμενα γύρω απο το όνομα της Ελένης Μενεγάκη προκάλεσαν την οργή της δεύτερης.

«Ας θυμηθούμε και άλλους ανθρώπους όταν ξεκίνησαν ή όταν έκαναν μεταγραφές σε άλλα κανάλια μετά από δέκα χρόνια καριέρας, έκαναν 10% και 12% μέσο όρο…» , ΄δήλωσε η Σπυροπούλου για τα δικά της χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και η καμπάνα χτύπησε στα αυτιά της Ελένης Μενεγάκη και όχι μόνο… Για αυτό και αν και δέχεται πιέσεις να εμφανιστεί στο “Σπίτι Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ