2014-11-07 17:42:56
Φωτογραφία για Συναυλία της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας
Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Ευάγγελου Τουρνά, πραγματοποιήθηκε συναυλία της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εορτή του Προστάτη της στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου.

Την Μπάντα διεύθυνε, ο Σμηναγός (ΜΣ) Αλέξανδρος Λιτσαρδόπουλος ενώ κλασικά κομμάτια ερμήνευσαν ο τενόρος κ. Δημήτριος Πακσόγλου και η σοπράνο κα Άννα Στυλιανάκη, ενώ συμμετείχαν μαθητές της Σχολής Ικάρων (ΣΙ) και της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ).

Τη συναυλία παρακολούθησαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Αθανάσιος Τσαλίκης, Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΠΑ, Επίτιμοι Αρχηγοί του ΓΕΑ, Πτέραρχος ε.α. Περικλής Οικονόμου, Πτέραρχος ε.α. Γεώργιος Μαυράκης, Πτέραρχος ε.α. Γεώργιος Αντωνετσής, Πτέραρχος ε.α. Δημήτριος Λυτζεράκος και Πτέραρχος ε.α. Παναγιώτης Παπανικολάου, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μαθητές της ΣΙ και της ΣΤΥΑ καθώς και ο Πρόεδρος, Αντιπτέραρχος ε.α. Κωνσταντίνος Ιατρίδης και μέλη της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: http://www.haf.gr/el/news.asp?id=9496
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ