2014-11-07 19:16:57
Φωτογραφία για ΒΟΥΛΤΕΨΗ: ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΞΑΓΟΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Σκληρή γλώσσα κατά του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή το γεγονός ότι στην έρευνα που διεξήγε ο Εισαγγελέας σχετικά με τις καταγγελίες στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτεθυσης περί «εξαγοράς βουλευτών» δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να οδηγεί την έρευνα σε συγκεκριμένα συμπεράσματα για την τέλεση αξιόποινων πράξεων με αποτέλεσμα να θέσει τη σχετική δικογραφία στο αρχείο.

«Η σημερινή απόφαση του εισαγγελέα Εφετών αποτελεί άλλο ένα χαστούκι για τους κατ’ επάγγελμα λασπολόγους του ΣΥΡΙΖΑ, που με αθλιότητες επεχείρησαν να δηλητηριάσουν το πολιτικό κλίμα της χώρας και να χειραγωγήσουν βουλευτές ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας» τονίζει η κ. Βούλτεψη στην ανακοίνωσή της.

«Σε αυτή, οι δήθεν καταγγελίες του κ. Σκουρλέτη και της παρέας του αποδείχθηκαν ψέματα και συκοφαντίες και αποτελούν δείγμα αποκρουστικής πολιτικής συμπεριφοράς. Το ελάχιστο που έχει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του, είναι να ζητήσει συγγνώμη από τη Βουλή και τον Ελληνικό λαό», προσθέτει στην ανακοίνωση της η κ. Βούλτεψη

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ