2014-11-07 23:11:06
Φωτογραφία για Iσλαμικό πλήθος λίντσαρε έως θανάτου 4 σύριους φαντάρους στη Ράκκα [video]
Έγκλημα πολέμου στο προπύργιο του Ισλαμικού κράτους στη πόλη Ράκκα της Συρίας. Μενόμενο πλήθος λιντσάρει έως θανάτου 3 νεαρούς αιχμαλώτους με ξύλα.Ύστερα διαπομπεύουν τις αιμόφυρτους σορούς στους δρόμους με μηχανάκια.Τις έδεσαν και τις έσερναν.Μαζί με τις σορούς έδεσαν και σέρνουν καιρό τώρα και διαπομπεύουν την υφήλιο,τον πολιτισμό, την ανθρωπότητα, τις ανθρωπιστικές αξίες,τις υπερδυνάμεις που εξισώσουν θύτη και θύμα στο βωμό της πολιτικής κερδοσκοπίας.

Εξαγριωμένο πλήθος μουσουλμάνων σκότωσε 3 στρατιώτες του συριακού στρατού που είχαν αιχμαλωτιστεί από την Μονάδα 17 πριν περίπου ένα μήνα.Η εκτέλεση ήταν δημόσια.Προηγήθηκε το κήρυγμα ενός στελέχους των ισλαμιστών που με τα λόγια του καθαγίασε το λιντσάρισμα έως θανάτου των 3 άτυχων νέων στο όνομα του Αλλάχ.

Από τον Επιτάφιο του Τζιχαντιστή το κήρυγμα μίσους πριν την εκτέλεση :

“Όλοι οι έπαινοι στον Αλλάχ είναι ο Μόνος που τίμησε τους μουσουλμάνους δίνοντάς τους τη νίκη και ταπείνωσε τους δύσπιστους με την ανωτερότητα της δύναμής του….
. Είναι ο Μόνος που προκάλεσε τη νίκη μέσω της Δικαιοσύνης του Ειρήνη και ευλογία σε Αυτόν και με το σπαθί έθεσε το Ισλάμ.Δόξα και ύμνος σε Αυτόν. Με την άδεια του Αλλάχ θα εφαρμόσουμε την τιμωρία του και την κρίση του σε αυτούς τους Αλαουίτες. Δόξα και ύμνος σε Αυτόν.

Ω ευγενικέ λαέ της Ράκκα …..

Αυτοί οι Nusayris σκότωσαν τ΄αδέρφια μας και βίασαν τις αδερφές μας και σκότωσαν περισσότερους από 60 αδερφούς στην οδό Tal Abyadh.

Kαι εμείς με την άδεια του Αλλάχ….o μουσουλμανικός λαός δια θανάτου θα τους νικήσει.Οι μουσουλμάνοι της Ράκκα παίρνουν εκδίκηση για τ΄αδέρφια τους στο στρατόπεδο προσφύγων στο Ιντλέμπ και για τα χωριά της Χομς.

Εις το όνομα του Αλλάχ και ειρήνη και ευλογία στον απεσταλμένο του…Αυτοί οι αλαουίτες αιχμαλωτίστηκαν…….”

Ακολουθεί η εκτέλεση….από το πλήθος. Πριν 70 χρόνια ακριβώς στη Γερμανία ένα άλλο πλήθος προκαλούσε το πογκρόμ της 9 Νοεμβρίου 1938 που έμελλε να μείνει στην ιστορία ως η νύχτα των κρυστάλλων.Πολλοί και τότε σκοτώθηκαν από ξυλοδαρμούς…..
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
DoubleCheck : cydia tweak new free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
DoubleCheck : cydia tweak new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ