2014-11-08 06:47:07
Φωτογραφία για ΕΤΕΡ: Ανακοίνωση για την ερώτηση από βουλευτές του ΚΚΕ προς τον υπουργό εργασίας για την προσπάθεια κατάργησης της Διαιτητικής Απόφασης του ΟΜΕΔ για την ΕΤΕΡ
Χαιρετίζουμε την κίνηση των βουλευτών του ΚΚΕ, οι οποίοι κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για το χτύπημα με έφεση από την ΕΙΙΡΑ της διαιτητικής απόφασης του ΟΜΕΔ.

Συγκεκριμένα οι βουλευτές του ΚΚΕ αναφέρουν: «οι εργοδότες στο χώρο της Ραδιοφωνίας (ΕΙΙΡΑ), αποθρασυμένοι από το αντεργατικό οπλοστάσιο, που έχει ψηφιστεί τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και με τη σχετική τροπολογία που ψηφίστηκε πρόσφατα και η οποία δίνει τη δυνατότητα να αμφισβητείται ανά πάσα στιγμή το επίπεδο των μισθών προς το χειρότερο, δεν ικανοποιούνται ούτε από συμβάσεις που επικυρώνουν χαμηλά επίπεδα μισθών, αλλά τα θέλουν όλα, δηλαδή θέλουν μισθούς πείνας για τους εργαζόμενους».

Και καταλήγουν: «Ερωτάται ο κ. Υπουργός τι μέτρα θα πάρει ώστε:

Να αποκατασταθεί η απόφαση του ΟΜΕΔ.

Να γίνουν ξανά οι συμβάσεις όπλο στα χέρια των εργαζόμενων στο χώρο της Ραδιοφωνίας για τη διαπραγμάτευση των όρων της εργατικής τους δύναμης».

Παλεύουμε για τα εργατικά μας δικαιώματα, για κοινωνικό κράτος και ζητούμε τη στήριξη σε αυτό με οποιονδήποτε τρόπο όλων των εργαζομένων, των συνδικάτων και των εκφραστών της Λαϊκής Τάξης.

Η ΕΤΕΡ θα μείνει συνεπής στον αγώνα της για εργασιακά δικαιώματα, αξιοπρεπείς μισθούς και όρους εργασίας.

Θέλουμε τη ζωή μας πίσω και θα την πάρουμε με κάθε κόστος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ