2012-04-29 10:06:52
Φωτογραφία για ΕΤΙΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Οι παίκτες του Θρύλου γλέντησαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του Κυπέλλου στο μαγαζί που τραγουδάει ο Βέρτης. Το κέφι δεν έλειπε και ο λουλουδοπόλεμος προς όλους ήταν συνεχής, με τους Έλληνες φυσικά να τον ξεκινούν.

Πάντως, τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν πήγαν στυο νυχτερινό κέντρο, όπως δεν πήγε και η...κούπα, αφού την είχε...φροντίσει από νωρίς ο Σάββας Θεοδωρίδης!

Ο γνωστός τραγουδιστής, ως καλός οικοδεσπότης υποδέχτηκε τους «ερυθρόλευκους», λέγοντας από το μικρόφωνο: «Μαζί μας είναι σήμερα και ο Ολυμπιακός», γεγονός που προκάλεσε... πανικό στο μαγαζί με τους φίλους τους Πειραωτών να φωνάζουν: «Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό».

Ο τραγουδιστής αναρωτήθηκε που είναι το Κύπελλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το Κύπελλο που είναι; Το ξεχάσατε σπίτι;». Αυτή η ατάκα του Βέρτη προκάλεσε το γέλιο στους «ερυθρόλευκους», που βρήκαν την ευκαιρία να πετάξουν τα πρώτα λουλούδια στο γνωστό τραγουδιστή.

Πίσω από το Βέρτη,υπήρχε μια μεγάλη οθόνη που έδειχνε το σήμα του Ολυμπιακού.

Λίγο πριν τις 4 άρχισαν οι πρώτες αποχωρήσεις με τους Μιραλάς, Τζεμπούρ, Καζίμ, Αμπντούν, Διαμαντάκο, Λυκογιάννη και Μοντέστο να φεύγουν για να συνεχίσουν προφανώς τη βραδιά τους σε άλλα μαγαζιά.

Μιραλάς και Καζίμ, έφυγαν... σπινιάροντας από το νυχτερινό κέντρο!
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ