2014-11-09 00:23:09
Φωτογραφία για ΚΑΜΠΕΛ ΚΑΙ ΕΝΑΣ... ΣΤΟΠΕΡ ΓΙΑ ΓΕΝΑΡΗ!
Παρά τις διαβεβαιώσεις του Βενγκέρ το μέτωπο... Κάμπελ παραμένει ανοιχτό και μία τέτοια προοπτική δεν θα αφήσει αδιάφορο τον Ολυμπιακό τον Γενάρη, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνονται και για στόπερ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Ο Κάμπελ είναι ένας παίκτης που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. Επόμενο είναι να έχει και σήμερα πολλούς υποστηρικτές στην ομάδα. Ένας εξ αυτών είναι και ο Μίτσελ.

Ο ίδιος ο Κάμπελ μπορεί σε δηλώσεις του να μην ανέφερε το παραμικρό για τον Ολυμπιακό και από την άλλη ο Αρσέν Βενγκέρ να διευκρίνισε το πόσο τον θέλει στην ομάδα, όμως οι πληροφορίες του δημοσιεύματος από την Αγγλία αναφέρουν πως το θέμα του συνεχίζει να είναι ανοιχτό.

Ο ατζέντης του διεθνούς Κοσταρικανού έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό και ενώ έχει φέρει και άλλους παίκτες στον σύλλογο (όπως για την ομάδα Νέων) και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για τον Ιανουάριο. Το πιο ιδανικό για τους ερυθρόλευκους θα ήταν μία αγορά του παίκτη και όχι δανεισμός όμως η υπόθεσή του από οικονομικής πλευράς έχει ουκ ολίγες και σημαντικές δυσκολίες.


Βέβαια για να γίνει το οτιδήποτε θα πρέπει να... τσεκαριστεί το εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Για να διεκδικήσει έτσι ο Ολυμπιακός τις όποιες πιθανότητές του για τον παίκτη. Έτσι και αλλιώς οι όποιες σκέψεις, συζητήσεις και αποφάσεις δεν θα υπάρξουν τώρα αλλά από τον Δεκέμβριο και μετά.

Ως προς το ζήτημα του στόπερ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, όλα δείχνουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κοιτάξουν για έναν τέτοιον παίκτη για τον Γενάρη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ