2014-11-09 12:29:04
Φωτογραφία για Μεγάλη αστυνομική επιχείριση για ναρκωτικά
Σε μια ακόμη επιχείρηση για ναρκωτικά προχώρησαν οι αστυνομικοί του Ηρακλείου Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στον χώρο της πρώην Αμερικανικής Βάσης στις Γούρνες «χτενίζοντας» όλη την περιοχή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μία σπείρα ναρκωτικών ενώ έχει ήδη εντοπιστεί ηρωίνη που ξεπερνά το μισό κιλό.

Ήδη στο αστυνομικό τμήμα έχουν προσαχθεί αρκετά άτομα ενώ οι ακριβείς πληροφορίες αναμένεται ν’ ανακοινωθούν κι επίσημα από την αστυνομία.

Απίστευτα είναι τα ευρήματα από την επιχείρηση της αστυνομίας στην πρώην αμερικανική βάση των Γουρνών, όπου είχε επιμελώς κρύψει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης σεσημασμένος για εμπόριο άνδρας.

37χρονος ήλθε στην Κρήτη με το πλοίο της γραμμής χθες και από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο στόχαστρο των αρχών, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για την δράση του.

Βάσει αυτών των πληροφοριών τον “παρέλαβαν” οι αστυνομικές αρχές και τον ανέκριναν, βρίσκοντας πάνω του μικροποσότητα ηρωίνης. Στη συνέχεια έγινε μεγάλη επιχείρηση από τις αρχές προκειμένουνα εντοπιστούν τα σημεία όπου είχε κρύψει την ηρωίνη που είχε φέρει μαζί του.

Η ηρωίνη βρέθηκε στον χώρο της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Πεδιάδος, όπου ανακαλύφθηκαν επτά σημεία όπου ο άνδρας είχε κρύψει αντίστοιχα πακετάκια με ποσότητες ηρωίνης, συνολικά λίγο περισσότερα από 650 γραμμάρια.

Βεβαίως το πιο ενδιαφέρον είναι ο τρόπος με τον οποίο έφερε την ηρωίνη στην Κρήτη, που ήταν μέσα σε μια φιάλη οξυγόνου, στην οποία επίσης είχε παραχώσει καφέ και απορρυπαντικό, προκειμένου να καταστήσει αδύνατο τον εντοπισμό της ηρωίνης από τα αστυνομικά σκυλιά.

Πάντως το άτομο αυτό φαίνεται ότι έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές και μάλιστα για μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται στην Κρήτη, καθώς η “βάση” του ήταν η Αττική.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ