2014-11-09 15:28:36
Φωτογραφία για Η κρυψώνα της ηρωίνης στην πρώην Βάση και η… φιάλη οξυγόνου
Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η υπόθεση που ερευνά από χθες η αστυνομία και αφορά έναν γνωστό έμπορο ναρκωτικών από την Αθήνα που άπλωσε τα δίχτυα του και στην Κρήτη.

Χθες το απόγευμα, είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό της ηρωίνης που είχε φέρει ο 37χρονος στην Κρήτη με τις πληροφορίες που έφτασαν στο Αστυνομικό Μέγαρο να κάνουν λόγο ότι η κρυψώνα των ναρκωτικών του μεγαλέμπορου να ήταν η πρώην Αμερικανική Βάση.

Οι αστυνομικοί ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης διαπίστωσαν ότι ο 37χρονος έφτασε χθες στην Κρήτη με το πλοίο της γραμμής και τον συνέλαβαν προκειμένου να τον ανακρίνουν για τις κινήσεις του.

Την ίδια ώρα οι έρευνες που έκαναν στην πρώην Αμερικανική Βάση στις Γούρνες έφερε αποτέλεσμα καθώς βρέθηκαν σε επτά σημεία πακέτα με ηρωίνη με το συνολικό βάρος να ξεπερνά τα 680 γραμμάρια.

Ανήμερα της ονομαστικής εορτής του ο 43χρονος από την Κερατέα,, επέλεξε να στήσει πάρτι με ναρκωτικά στο χώρο της πρώην αμερικάνικής βάσης Γουρνών, όπου έκρυψε την ηρωίνη, σε απόσταση αναπνοής από το χώρο στάθμευσης του ενυδρείου.


Κάτω από τις σανίδες, μέσα σε σωλήνες και αυτοσχέδιες κρύπτες οι αστυνομικοί που έψαχναν για περισσότερες από τέσσερις ώρες την περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν 680 γραμμάρια του λευκού θανάτου.

Όπως ομολόγησε ο κατηγορούμενος τα μετέφερε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στο Ηράκλειο, κρυμμένα στην φιάλη του οξυγόνου. Είχε μάλιστα καλύψει τα ναρκωτικά με καφέ και απορρυπαντικό ώστε η μυρωδιά τους να μην μπορούν να εντοπιστεί από σκύλο ανιχνευτή.

Ο 43χρονος θεωρείται μεγάλο λαυράκι για την Δίωξη Ναρκωτικών καθώς τα προηγούμενα χρόνια έχει εμπλακεί σε υπόθεση διακίνησης 150 κιλών χασίς τα οποία είχαν εντοπιστεί από την ΕΛΑΣ στην Αττική

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο 37χρονος είχε φέρει με το πλοίο της γραμμής την ηρωίνη φυλάσσοντάς την σε μία φιάλη οξυγόνου που περιείχε μέσα – εκτός από την ηρωίνη – καφέ και απορριπαντικό γεγονός που απέτρεψε τα αστυνομικά σκυλιά να την εντοπίσουν.

Αξιοσημείωτο όμως είναι και το γεγονός, ότι ο 37χρονος είχε για χρόνια ως βάση του για το εμπόριο και τη φύλαξη των ναρκωτικών την Αττική και τώρα είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται στην Κρήτη.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ