2014-11-09 22:50:28
Φωτογραφία για ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ : ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ
Στο πόσο σημαντικό στοιχείο αποτελεί για τον Ολυμπιακό να παραμείνει συγκεντρωμένος για την επίτευξη των στόχων του στάθηκε ο Κώστας Γιαννούλης.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός των ερυθρόλευκων, που ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση του Θρύλου στο επιβλητικό 5-1 επί του Πανθρακικού στις δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού υπήρξε κατηγορηματικός αναφορικά με τις προτεραιότητες της ομάδας του.

Αναλυτικά ο Γιαννούλης είπε:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ελπίζω οι θεατές να το ευχαρίστησαν. Είχε πολλές φάσεις πολλά γκολ, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ήμασταν σοβαροί μετά από ένα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να το κατακτήσουμε.

Όλοι πρέπει να προσφέρουμε σε αυτή την ομάδα. Είμαστε 25 παίκτες και είμαστε όλοι έτοιμοι. Όταν ο προπονητής μας δίνει την ευκαιρία πρέπει να δείχνουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ και θα κάνουμε αυτά που κάναμε σήμερα.

Όλα τα παιδιά πήγαμε καλά, όχι μόνο εγώ και ο Ανδρέας (Μπουχαλάκης). Σίγουρα αυτό μας κάνει χαρούμενος και μας δίνει περισσότερη θέληση για να τον δικαιώσουμε.

Θα έχουμε χρόνο στη διακοπή να δουλέψουμε κάποιες αδυναμίες μας και στη συνέχεια θα εμφανιστούμε καλύτεροι.

Σίγουρα ήταν η καλύτερη μου εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μου. Είμαι δύο μήνες στην ομάδα, δουλεύω καθημερινά έτσι ώστε να είμαι έτοιμος όταν χρειαστεί να μπω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ