2014-11-10 21:31:11
Φωτογραφία για Γιατί οι Led Zeppelin απέρριψαν τα 500 εκατ. στερλίνες
“Όχι” σε μία προσφορά ύψους 500 εκατ. στερλινών του Ricard Branson, απάντησε... το θρυλικό συγκρότημα των Led Zeppelin, καθώς ο “επικεφαλής” του Robert Plant, θεώρησε ότι “δεν ήταν σωστό”.

Ο Branson προσέφερε στους Led Zeppelin το παραπάνω ποσό προκειμένου να πραγματοποιήσουν μία νέα τουρνέ σε τρεις πόλεις. Οι Jimmy Page και John Paul Jones αποδέχθηκαν την προσφορά, όμως, ο Plant είπε το βροντερό “όχι”, καθώς θεώρησε ότι “δεν ήταν η σωστότερη κίνηση” που θα μπορούσαν να κάνουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι απολαβές των τριών μελών του συγκροτήματος θα έφθαναν στα 190 εκατ. στερλίνες (προ φόρων) έκαστος. Όμως ως φαίνεται τα χρήματα δεν μπορούν να δελεάσουν τον Robert Plant.

Όπως ανέφερε ανώνυμος “γνώστης” των τεκταινόμενων στο εσωτερικό του συγκροτήματος, οι υπόλοιποι προσπάθησαν να πείσουν τον Plant να αλλάξει γνώμη, αλλά δεν τα κατόρθωσαν και ως εκ τούτου και οι ίδιοι αρνήθηκαν τελικά την πρόταση Branson, καθώς “δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να προχωρήσουν σε μία τέτοια ενέργεια χωρίς τον Plant”.


Το όνειρο του Branson

Ο Branson, εδώ και πολλά χρόνια φανατικός οπαδός των Led Zeppelin, σκόπευε να ανακαινίσει το τζετ “The Starship” και να μεταφέρει τα μέλη του συγκροτήματος σε Λονδίνο, Βερολίνο και Νιού Τζέρσει προκειμένου να πραγματοποιήσουν 35 εμφανίσεις. Γι' αυτές τις εμφανίσεις θα λάμβαναν 250 εκατ. στερλίνες.

Παράλληλα θα τους δίνονταν επιπλέον 70 εκατ. στερλίνες από τα κέρδη που θα υπήρχαν από τις πωλήσεις των αναμνηστικών των συναυλιών. Το σύνολο των χρημάτων θα μοιράζονταν σε Plant, Jones και τον Jason Bonham, γιο του τελευταίου ντράμερ του συγκροτήματος John Bonham. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ