2014-11-12 19:26:15
Φωτογραφία για Έκαναν απολύμανση με ποντικοφάρμακο σε ΚΑΠΗ εντός εργάσιμου ωραρίου - Εργαζόμενη νοσηλεύτηκε στο ΙΚΑ της περιοχής
Αγαπητό Tromaktiko,

Κάνω καταγγελία προς Δήμο Φυλής για... απολύμανση με ποντικοφάρμακο στο 2ο ΚΑΠΗ Δ. Φυλής εντός του εργάσιμου ωραρίου και με 30 άτομα εντός του ΚΑΠΗ (100τ.μ. περίπου).

Αναφέρεται ότι σήμερα 12/11/2014 και περί ώρας 9:30 άγνωστη εταιρεία απολύμανσης και απεντόμωσης εισήλθε στον χώρο του 2ου ΚΑΠΗ Δ.Φυλής (Δελφών 23, άνω Λιόσια) και χωρίς να ενημερώσουν και να αποδεσμεύσουν τον κόσμο που υπήρχε εντός της υπηρεσίας έκλεισαν πόρτες και παράθυρα και άρχισαν να ψεκάζουν τον χώρο με φορητές συσκευές με ποντικοφάρμακο. 

Οι γέροντες που υπήρχαν εντός του ΚΑΠΗ αντέδρασαν και φώναζαν τι γίνεται εδώ και πολλοί αισθανομενοι έντονη αναπνευστική δυσφορία αποχώρησαν. H υπάλληλος του ΚΑΠΗ X.M. δεν ήταν ενημερωμένη για την συγκεκριμένη ενέργεια και η οικογένεια της δεν κατάφερε να εντοπίσει μετά από πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες με προϊστάμενους ποιανού εντολή ήταν να γίνει τέτοια κίνηση κατά το εργάσιμο ωράριο κάτι το οποίο απαγορεύεται από ευρωπαϊκές οδηγίες απολύμανσης και απεντομωση δημοσίων χωρών και κτιρίων.


Η υπάλληλος του δήμου Χ.Μ. εξήλθε του χώρου με αναπνευστικά προβλήματα και μέχρι αργά το απόγευμα νοσηλεύτηκε στο ΙΚΑ της περιοχής που παρέχοντας της οξυγόνο και κορτιζόνη γλίτωσε τα χειρότερα.

Κάνεις από τον Δήμο Φυλής δεν έχει λάβει την ευθύνη και ούτε έχει πάρει καν ένα τηλ. να ενημερωθεί για την κατάσταση υγείας της υπάλληλου που βρισκόταν εντός του χώρου εκείνη την στιγμή.

Η υπάλληλος του ΚΑΠΗ Χ,Μ. - Αναγνώστρια

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ