2014-11-14 20:34:12
Φωτογραφία για Λεωνίδιο: Αυτοκτόνησε αφού σκότωσε τη 40χρονη - Το ερωτικό ημερολόγιο
Έγκλημα πάθους φαίνεται πως ήταν η στυγερή δολοφονία μίας 40χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών στην Κυνουρία. Ο 67χρονος δράστης βρέθηκε και αυτός νεκρός, αφού αυτοκτόνησε.

Η σωρός του βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από την αδικοχαμένη μητέρα, δίπλα στην καραμπίνα, με την οποία φέρεται να την πυροβόλησε στο λαιμό πριν την μαχαιρώσει. Εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες είχε πει σε έναν δικό του άνθρωπο ότι θα αυτοκτονήσει. Η αστυνομία, πάντως πιστεύει ότι έβαλε τέλος στην ζωή του… πίνοντας φυτοφάρμακο!

Ο 67χρονος όπως έγινε γνωστό από τοπικά sites, διατηρούσε και ερωτικό ημερολόγιο στο οποίο κατέγραφε με λεπτομέρειες την παράνομη σχέση του με την 40χρονη και τις προσωπικές τους στιγμές.

Από μαρτυρίες έγινε γνωστό ότι η 40χρονη διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον οικοδόμο ο οποίος είναι πατέρας δυο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του. Εδώ και καιρό το θύμα ήθελε να διακόψει την σχέση μαζί του, αλλά ο 67χρονος επέμενε πιεστικά να συνεχίσουν.


Στο ίδιο ημερολόγιο, περιέγραφε το διάστημα του ενός μήνα, όταν πριν από τρία χρόνια, η 40χρονη είχε εγκαταλείψει τα τέσσερα παιδιά της και τον σύζυγο για να ζήσει, μαζί του. Αναφέρει όμως και το διάστημα όταν η 40χρονη μετάνιωσε και γύρισε στην οικογένειά της για να κάνουν μαζί τους μια νέα αρχή. Αυτή η «επιστροφή» δεν είχε γίνει ποτέ αποδεκτή από τον 67χρονο.

Η τελευταία πράξη εξελίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Λεωνίδιο Κυνουρίας. Ο δράστης είχε στήσει «ενέδρα» στην 40χρονη, κοντά στη στάνη της στην περιοχή Βασκίνα. Ο άνδρας της δήλωσε την εξαφάνισή της και την εκτίμησή του ότι την είχε αρπάξει ο πρώην εραστής της. Λίγες ώρες αργότερα ο σύζυγος εντόπισε νεκρή τη γυναίκα του, που είχε δεχθεί πισώπλατους πυροβολισμούς, και έφερε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά και τον λαιμό. Περίπου 14 ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό του δράστη και αυτόχειρα.

Πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ