2014-11-19 08:04:09
Φωτογραφία για Μπαχαρίδης: ''Υπάρχουν στημένα παιχνίδια''
Ύποπτο'' κρίθηκε το νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη από το σύστημα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης της εταιρίας Sportradar.

Τους Θρακιώτες σε εκείνο το ματς είχε κοουτσάρει ο τεχνικός της ομάδας Νέων, Νίκος Μπαχαρίδης, ο οποίος πάντως ήταν κάθετος μιλώντας στο ''Αθλητικό Metropolis'': "Αν είναι δυνατόν αυτό το παιχνίδι να είναι στημένο. Είμαι 100% σίγουρος για τα παιδιά, τη διοίκηση και φυσικά για μένα. Ο Πανθρακικός δεν έχει μπλεχτεί ποτέ σε τέτοια σενάρια, την ομάδα την διοικούν άνθρωποι σοβαροί. Εγώ βρίσκομαι στην ομάδα 20 χρόνια από τα δεκαοχτώ μου, σε όλες τις κατηγορίες από τα τοπικά και δεν έχει υποπέσει ποτέ κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου".

Συνέχισε λέγοντας: "Είναι όλα ψέμματα, ψέμματα, ψέμματα. Όλα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας για τον Πανθρακικό! Στο παιχνίδι πήγαμε με αλλαγή προπονητή και 6-7 ελλείψεις και παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα στην έδρα της και η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς μέχρι τα τελευταία λεπτά".

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μπαχαρίδης απάντησε: "Υπάρχουν τα παιχνίδια που στήνονται στο τέλος του πρωταθλήματος γιατί κάποιες ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς, ωστόσο υπάρχουν και παιχνίδια που στήνονται για τα χρήματα. Ναι νομίζω, υπάρχουν, θεωρώ κάποια μη καθαρά παιχνίδια, αλλά πιστεύω όχι πολλά".
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ