2014-12-09 15:00:06
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ!
Ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη όποιο άλλο θέμα τον απασχολεί αυτή την εποχή και στρέφει αποκλειστικά και μόνο την προσοχή του στο σημερινό (21.45, Novasports 2) παιχνίδι με τη Μάλμε, από το οποίο θα κριθεί η συνέχεια της φετινής ευρωπαϊκής παρουσίας του.

Ο Θρύλος με νίκη περνάει σίγουρα στους 32 του Europa και έχει ελπίδες για τους 16 του Champions League εάν την ίδια ώρα η Ατλέτικο νικήσει στην Ιταλία τη Γιουβέντους. Με ισοπαλία στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο Europa League ενώ αν ηττηθεί από τη Μάλμε αποκλείεται και παίρνουν την τρίτη θέση του ομίλου οι Σουηδοί.

Ο Μίτσελ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει οπωσδήποτε απόψε, ποντάροντας στην αποφασιστικότητα των παικτών για... απαντήσεις και στη συμπαράσταση του λαού του Θρύλου που θα γεμίσει το Καραϊσκάκη, καθώς αναμένεται να εξαντληθούν και τα 3.500 εισιτήρια που έχουν απομείνει.

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τη νίκη με τον τρόπο που ο ίδιος ξέρει καλύτερα, ειδικά μέσα στο "σπίτι" του. Εκεί που είναι «αφεντικό» και έχει υποτάξει πολλά μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μια γροθιά ομάδα και κόσμος για τη νίκη και... όλα μπορούν να συμβούν! Γιατί... ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!


Ο Ισπανός τεχνικός θα εμπιστευτεί τους έμπειρους παίκτες του και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Εντινγκά, Μανιάτη, Κασάμι, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Μήτρογλου .

Εναλλακτικές επιλογές οι Αυλωνίτης, Αφελάι, Μπενίτες . Όλοι είναι στην αποστολή πλην των τραυματιών Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ και των Ντοσεβί, Γκαζαριάν, Φορτούνη που είναι εκτός λίστας.

Η Μάλμε θα παίξει επιθετικά για τη νίκη, με τον Χαρέιντε να βάζει σε 4-4-2 τους Όλσεν, Τίνερχολμ, Χάλστι, Χελάντερ, Ρικαρντίνιο, Αντού, Κρούν, Έρικσον, Φόρσμπεργκ, Ρόζενμπεργκ και Τέλιν.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γάλλος Στεφάν Λανουά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ