2014-12-09 22:22:14
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Μετά τα δυο σερί «διπλά» σε Γιάννενα και Ηράκλειο ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό ξεκινώντας σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία του.

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε η ομάδα της Βοιωτίας μετά τις δυο σερί νίκες του σε Γιάννενα και Ηράκλειο απέναντι σε ΠΑΣ και ΟΦΗ, αντίστοιχα. Οι Βοιωτοί βρίσκονται πλέον στην 12η θέση με 14 βαθμούς, έχοντας απόσταση δυο βαθμών από την «επικίνδυνη» ζώνη. Πλέον ο Σάββας Παντελίδης και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη δύσκολη συνέχεια που τους περιμένει στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού αφήνουν πια στην άκρη τους 6 βαθμούς στα δυο τελευταία παιχνίδια και στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Βοιωτία το Σάββατο (13/12) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία τους ξεκίνησε την Τρίτη (9/12) με προπόνηση σε φουλ ρυθμούς η οποία περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής, με τον Παντελίδη να… ανοίγει τα χαρτιά τους τις προσεχείς ημέρες αναφορικά με την αποστολή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ