2014-12-10 19:13:09
Φωτογραφία για ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ Ο... ΜΠΑΪΡΑΜΙ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΔΗΛΩΣΕΙΣ» ΠΕΡΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΛΑΟΥ!
Η ατάκα που αποδόθηκε στον Εμίρ Μπαϊράμι (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), σε συνέντευξη που παρέθεσε σε σουηδικό κανάλι, περί... «φανταστικής ατμόσφαιρας στο Καραϊσκάκη» και η γενικότερη αποθέωση, από πλευράς του, του κλίματος στο γήπεδο του Ολυμπιακού, φαίνεται πως δημιούργησε πολύ μεγάλο θέμα στον Παναθηναϊκό και τον παίκτη που ισχυρίζονται πως δεν ισχύει.

Πρόκειται για... λάθος στη μετάφραση από τους Σουηδούς, οι οποίοι αργά το απόγευμα, άλλαξαν το κείμενο στο σάιτ τους, ξεκαθαρίζοντας ότι οι δηλώσεις του συμπατριώτη τους, μέσου του Παναθηναϊκού, αφορούσαν γενικά για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα, από τους Ελληνες οπαδούς Μάλιστα ο ίδιος ο Μπαϊράμι ήταν ενοχλημένος από την παρερμηνεία που έγινε, βάσει της οποίας αποθέωνε τον κόσμο του Ολυμπιακού και όπως έλεγε χαρακτηριστικά στους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο για το συγκεκριμένο γήπεδο από τη στιγμή που όχι απλά δεν έχω παίξει ποτέ εκεί, αλλά δεν έχω πάει ούτε ως μέλος αποστολής».


Οι σωστές δηλώσεις του Μπαϊράμι, λοιπόν, όπως υπάρχουν πλέον στο σχετικό άρθρο του σουηδικού σάιτ, αναφέρουν γενικά για την Ελλάδα και το κλίμα στα γήπεδα από τους οπαδούς: «Επικρατεί τρελή ατμόσφαιρα, είναι κάτι πραγματικά σπέσιαλ, που είναι δύσκολο να εξηγήσω. Πρέπει να είσαι εκεί για να το νιώσεις. Οι οπαδοί δεν φωνάζουν μόνο για την ομάδα τους, μισούν παράλληλα και λίγο τον αντίπαλο επίσης. Αλλά κυρίως υποστηρίζουν την ομάδα τους με όλη τους την καρδιά. Είναι απίστευτο, φανταστικό. Ένα επίπεδο υποστήριξης που δεν έχω βιώσει ξανά. Είναι πολύ, πολύ κουλ».

* Τώρα το κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά και οι... "διορθώσεις" τους μόνο οι ίδιοι το ξέρουν, αφού φαίνεται ότι από το πολύ κομπλεξ τους, δημιούργησαν μεγάλο θέμα μην τυχόν και πουν καλή κουβέντα για τον Ολυμπιακό και πέσει... φωτιά να τους κάψει! Όσο για τους Σουηδούς... πήραν ήδη την απάντησή τους για το πως είναι το Καραϊσκάκη και πλέον δεν χρειάζονται τη γνώμη κανενός!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ