2014-12-11 19:12:28
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ Elite Group ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ κ. ΜΙΤΣΕΛ (PHOTOS)
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού προπόνησε επιλεγμένα παιδιά από τις Ακαδημίες το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Ολυμπιακός στηρίζει πολλά στις Ακαδημίες του και στα νέα παιδιά και το δείχνει με πράξεις. Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προπονητικό Κέντρο του Θρύλου, η δεύτερη προπόνηση του Elite Group της Ακαδημίας υπό τον κ. Μίτσελ και το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν ποδοσφαιριστές των Αγωνιστικών τμημάτων U16, U17 και U19 της Ακαδημίας μας. Οι προπονήσεις αυτές θα συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα και είναι μέρος του σχεδιασμού της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη βελτίωση, ανάπτυξη και σταδιακή ένταξη παικτών της Ακαδημίας μας στην Α’ Ομάδα.

Στόχος είναι να αποκτήσουν οι νέοι ποδοσφαιριστές του Θρύλου εμπειρίες, να δουν πως δουλεύει η πρώτη ομάδα και να αξιολογηθούν περαιτέρω από τον κ. Μίτσελ. Επίσης, μέσα από αυτές τις προπονήσεις θα μπορούν και όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας μας, όπου και τις παρακολουθούν, να αποκομίσουν ακόμα περισσότερες γνώσεις και να αφομοιώσουν καλύτερα την αγωνιστική φιλοσοφία της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.


Αναλυτικά οι παίκτες που έλαβαν μέρος στην δεύτερη προπόνηση του Elite Group της Ακαδημίας: Ηλιάδης, Γαβαλάς, Κατσιμήτρος, Τόλι, Τσιμπούκας, Νικολάου, Ρέτσος, Αγγελόπουλος, Μπέτσας, Ορφανίδης, Μανωλάκης, Μεγαρίτης, Δερμιτζάκης, Μακροστέργιος, Λάμπρου, Κηπουρός, Ανδρούτσος, Κολτσίδας, Μανθάτης, Ντάι, Κοστανάσιος, Τζουμάκης, Κιρτζιαλίδης, Χαντζάρας, Γλεγλές, Τσιλίκης.

Για να δείτε σχετικό photostory πατήστε ΕΔΩ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ