2014-12-17 06:43:07
Φωτογραφία για Ουσέρο: «Θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ»
Τις τελευταίες μέρες παρουσιάζεται έντονη κινητικότητα στο μέτωπο των επαφών με υποψήφιους στόχους, τους οποίους έχουν τσεκάρει οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Ένας από αυτούς που το όνομά του συζητιέται δυνατά αυτό το διάστημα είναι και ο Φερνάντο Ουσέρο, ο οποίος ωστόσο δηλώνει πως δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του από τον Δικέφαλο: "Δεν γνωρίζω κάτι επίσημο. Αυτά είναι θέματα που τα διαχειρίζονται οι μάνατζερ μου".

Ο Ισπανός χαφ μετά από 3.5 χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να αποχωρήσει από τους Αρκάδες και ήδη πολλές είναι οι ομάδες που ρίχνουν "κλεφτές" ματιές στην περίπτωσή του (Ολυμπιακός, ΑΠΟΕΛ, Μπέτις).

Στην προοπτική όμως της μετακόμισης στην Θεσσαλονίκη και στον Δικέφαλο", ο Ουσέρο κάθε άλλο πάρα αρνητικός είναι: "Αν προκύψει κάτι και πάνε όλα καλά, φυσικά και θα μου άρεσε να έρθω στον ΠΑΟΚ" ανέφερε ο 30χρονος, μιλώντας στο PAOKweb.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν επιβεβαιώνουν το όνομα του Ουσέρο, κρατώντας κλειστά χαρτιά για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ