2012-04-30 18:10:12
Φωτογραφία για Στην απόχη του Μιχάλη, μετανάστες και ψήφοι
από το Μαρικάκι

Κι ενώ οι ώρες προς την κάλπη μετράνε αντίστροφα ο Χρυσοχοϊδης είναι και πάλι απασχολημένος και φαίνεται δεν προλαβαίνει να... διαβάσει τι ζητάνε οι εταίροι για μετά τις εκλογές.

Ο Μιχάλης τα έχει ρίξει όλα στην «επίλυση» του μεταναστευτικού κάνοντας ουσιαστικά τον «μπόγια» των μεταναστών, ανταγωνιζόμενος, τι να πει κανείς, τη Χρυσή Αυγή στο κλίμα που καλλιεργεί η πρωτοβουλία του για τα κέντρα κράτησης και στην προσπάθεια να διεγείρει τα φοβικά αντανακλαστικά συντηρητικών και μη ψηφοφόρων. Τα οποία κέντρα κράτησης, ως εκ θαύματος, άνοιξαν τις πύλες τους, τόσο σύντομα από την εξαγγελία τους. Επιτέλους το κράτος δουλεύει! Για την ακρίβεια … μας δουλεύει.

Να σκεφτούμε ότι είναι τυχαίο που το πρώτο κέντρο κράτησης άνοιξε μία ακριβώς εβδομάδα πριν την κάλπη; Το τι μέλλει γενέσθαι μετά τις εκλογές είναι ένα ερώτημα καθώς οι τοπικές κοινωνίες που προορίζονται να «φιλοξενήσουν» αυτά τα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης ξεσηκώνονται μιλώντας για υποβάθμιση των περιοχών τους.


Την ίδια ώρα τα μέτρα τελειωτικής διάλυσης που έρχονται μετά τις εκλογές θα απλώσουν (και θα βαθύνουν) την εξαθλίωση σε ακόμα μεγαλύτερο φάσμα του πληθυσμού. Αυτό πώς ακριβώς θα το κρύψει ο Χρυσοχοϊδης και ο κάθε Χρυσοχοϊδης. Ακόμα και αν οι μετανάστες φύγουν ολοκληρωτικά από τη μέση, μετά τι θα κάνουν θα περιμαζέψουν και τους άστεγους και όλους όσους η ανεργία και η φτώχεια θα πετάει διαρκώς στο δρόμο;

Με άλλα λόγια ο Μιχαλάκης τα έχει ρίξει όλα στην … πάταξη του ενδεχομένου να μείνει χωρίς κοινοβουλευτικό έδρανο, προβάλλοντας όχι την ικανότητα του πολιτικού που βλέπει μπροστά και μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις, είτε διάβασε είτε δεν διάβασε αλλά τη μόνη ικανότητα που τελικά φαίνεται να διαθέτει, αυτή του μπάτσου topontiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διάψευση ΟΦΗ για Μάντζιο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διάψευση ΟΦΗ για Μάντζιο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ