2012-04-30 18:04:56
Φωτογραφία για Το πρόγραμμα των ομάδων στις δοκιμές του Mugello
Αύριο, ξεκινά το 3ήμερο τεστ στο Mugello της Ιταλίας, πριν από το Grand Prix της Βαρκελώνης, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη της ευρωπαϊκής πορείας της Formula 1. 

Οι ομάδες θα δοκιμάσουν διάφορες αναβαθμίσεις και ρυθμίσεις στα μονοθέσιά τους, κάτι που δε θα κάνει η HRT δε θα πάρει μέρος, καθώς θέλει να μη διαταράξει τη μεταφορά της στο Caja Magica της Μαδρίτης.

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι η McLaren είναι η μόνη ομάδα που θα χρησιμοποιήσει και τις 3 ημέρες του δοκιμαστές της, αντί για τους Jenson Button και Lewis Hamilton. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των δοκιμών, δηλαδή ποιοι οδηγοί και ποιες μέρες θα τρέξουν.

#ΟμάδαΤρίτηΤετάρτηΠέμπτη01.Red BullMark WebberMark Webber

Sebastian VettelSebastian Vettel02.McLarenOliver Turvey

Gary PaffettOliver TurveyGary Paffett03.FerrariFernando AlonsoFelipe MassaFernando Alonso04.MercedesNico Rosberg

Michael SchumacherMichael SchumacherNico Rosberg05.LotusJerome d’AmbrosioKimi RaikkonenRomain Grosjean06.SauberKamui KobayashiKamui KobayshiSergio Perez07.Force IndiaJules BianchiPaul di RestaNico Hulkenberg08.Toro RossoJean-Eric VergneJean-Eric Vergne

Daniel RicciardoDaniel Ricciardo09.WilliamsValterri BottasBruno SennaPastor Maldonado10.CaterhamRodolfo GonzalezVitaly PetrovHeikki Kovalainen11.MarussiaCharles PicCharles Pic

Timo GlockTimo Glock12.HRTNot attendingNot attendingNot attending

Πηγή: www.autoblog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ