2012-04-30 18:12:29
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!
Μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο αναστολής του νέου πρωταθλήματος, της σεζόν 2012-’13 σε περίπτωση που δεν τροποποιηθούν από την Πολιτεία τα σχετικά άρθρα των ποινικών ευθυνών των προέδρων των ΠΑΕ.

Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, σήμερα οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ συζήτησαν για τον νέο αθλητικό νόμο αλλά και τις επιπτώσεις που θα έχει στους προέδρους των ομάδων, σε περίπτωση επεισοδίων.

Η Λίγκα λοιπόν αποφάσισε να ζητήσει την προεκλογική δέσμευση όλων των κομμάτων για τροποποιήσεις στα σχετικά άρθρα και σε περίπτωση που η πρόταση της διοργανώτριας αρχής πέσει... στο κενό, υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο αναστολής του νέου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωσε που εξέδωσε η Super League:

"Σε συνέχεια της απόφασης αναστολής της 23ης αγωνιστικής ημέρας του τρέχοντος πρωταθλήματος και της εκδήλωσης της πρόθεσης παραίτησης του προέδρου του Ολυμπιακού, λόγω των διατάξεων του Αθλητικού Νόμου που προβλέπουν την αστική και την ποινική ευθύνη των προέδρων και των μελών των Δ.Σ. των ΠΑΕ σε περίπτωση επεισοδίων εκτός αγωνιστικών χώρων, η Super League για άλλη μία φορά θέτει προ των ευθυνών τους εκείνους οι οποίοι ποινικοποιούν την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και επιβάλλουν νόμους που οδηγούν στην δαιμονοποίηση του ποδοσφαίρου.


Το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει την προεκλογική δέσμευση των κομμάτων που συμμετέχουν στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αλλά και από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από αυτές, να προχωρήσουν στην άμεση τροποποίηση των σχετικών άρθρων περί αστικής και ποινικής ευθύνης."
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ