2014-12-28 12:00:05
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΑΡΦΑ...
Πιθανό είναι αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο ο Χατέμ Μπεν Αρφά να επιστρέψει στο «St. James' Park» για τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του, καθώς οι απολαβές του υψώνουν... εμπόδιο στους «μνηστήρες» του.

Η Νις και το Αμβούργο έχουν έρθει σε επαφή με τις «καρακάξες» για να εκφράσουν επίσημα το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή – ο οποίος φέρεται να βρίσκεται και στη λίστα του Ολυμπιακού – παρ' όλα αυτά, τίποτα δεν έχει προχωρήσει ακόμα, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Ο λόγος, είναι το συμβόλαιο του Γάλλου μεσοεπιθετικού με την αγγλική ομάδα. Οι 60.000 λίρες που λαμβάνει εβδομαδιαία θεωρούνται υπερβολικό ποσό από τις δύο ομάδες που τον έχουν βάλει στο... «μάτι» και γι' αυτό το λόγο ζήτησαν βοήθεια από τη Νιούκαστλ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Δηλαδή, να πληρώσει ένα μέρος του συμβολαίου του για κάποιους από τους μήνες που απομένουν, προκειμένου να μπορέσουν με τη σειρά τους να κάνουν ένα συμφέρον... «deal» με τον παίκτη.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ακούσει για τον Μπεν Αρφά, αφού τον θεωρεί αντιεπαγγελματία και στη διοίκηση της ομάδας γνωρίζουν ότι θα τον εξοργίσει μια πρόταση που θα αφορά την κάλυψη μέρος του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι.

Έτσι, μπορεί ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να χρειαστεί να επιστρέψει στην Αγγλία και να παραμείνει στο «ψυγείο»...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ