2014-12-30 11:27:04
Φωτογραφία για «ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ»
Χρειάστηκε να περάσει από χίλια κύματα και στο Μονακό, για να φτάσει να νιώθει λίγη... ασφάλεια στον πάγκο της. Όμως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, έμαθε να δουλεύει υπό αμφισβήτηση, όπως ο ίδιος δήλωσε.

«Έτσι όπως έχει κυλήσει η καριέρα μου, σε κάθε ομάδα που έχω πάει, έχω αντιμετωπιστεί με καχυποψία, σχεδόν είχα αρνητικό αντίκτυπο με το που αναλάμβανα. Εκτός από τη Σπόρτινγκ. ‘Μα ποιος είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ;’ Αυτή η ερώτηση που άκουσα όταν έφυγα από την Καμάτσα για την Τσάβες, όταν πήγα στη Μπέιρα-Μαρ, στη Μπράγκα, στον Ολυμπιακό και τώρα στη Μονακό. Μία ομάδα που είχε στις τάξεις της τον Φαλκάο και τον Χάμες (Ροντρίγκες) ήθελε έναν προπονητή με διεθνή αναγνωρισιμότητα» εξήγησε ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, μιλώντας στη «Record».

«Καταλαβαίνω τον κόσμο και τα media. Καταλαβαίνω ότι η υπομονή τους για έναν προπονητή με φήμη, είναι μεγαλύτερη απ’ ότι με εμένα. Οπότε υπάρχει μόνο ένας τρόπος να δουλέψεις με αυτές τις συνθήκες και είναι μόνος ένας: να βάλεις την ικανότητά σου και να φέρεις αποτελέσματα» πρόσθεσε ο προπονητής των Μονεγάσκων, καταλήγοντας:

«Ήταν η πιο μεγάλη πρόκληση. Ήταν η πρώτη φορά που είχα έναν στόχο και μετά από ένα μήνα άλλαζαν όλα. Έπρεπε να αλλάξω τις αρχές μου, να προσαρμοστώ και να αντιληφθώ την ιδέα των ανθρώπων γύρω μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ