2014-12-30 12:11:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με τον Γιώργο Μαργαρίτη
«Δεν με νοιάζει», «Στο κελί 33», «Στου παράδεισου την πόρτα», και άλλα κομμάτια που έχει τραγουδήσει και έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, αναμένεται να ερμηνεύσει το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, την Τετάρτη 31/12/2014 στο ρεβεγιόν του κέντρου διασκέδασης Αρείων στην Εγλυκάδα, στην Πάτρα ο γνωστός και αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής, Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος όπως μαρτυρούν οι αφίσες που ήδη μπήκαν σε κεντρικά σημεία της Πάτρας, θα έρθει στην Αχαική πρωτεύουσα πλαισιωμένος από την ορχήστρα του για μία και μοναδική live εμφάνιση.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης από την περιοχή των Τρικάλων που τραγουδά επαγγελματικά από τις αρχές της δεκαετίας του ’70, συνεργάστηκε την περασμένη χειμερινή περίοδο σε καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην Αθήνα με τον τραγουδοποιό και ερμηνευτή Λάκη Παπαδόπουλο. Από τις τελευταίες του δισκογραφικές δουλειές είναι από την εταιρεία MBI το άλμπουμ με τίτλο «Έγκλημα και τιμωρία» όπου όπως γράφτηκε, επιβεβαιώνει τη βαρύτητα της ερμηνείας του. Πιο πριν είχε βγάλει ένα σπουδαίο δίσκο αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη.

Στο άλμπουμ "Έγκλημα και τιμωρία", ο Γιώργος Μαργαρίτης ερμηνεύει τραγούδια σημαντικών δημιουργών, όπως δύο τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου, τρία τραγούδια του Πέτρου Βαγιόπουλου ενώ δύο τραγούδια, Η βέρα και Χάλασε το μοναστήρι, είναι σε μουσική και στίχους του Γιάννη Εμμανουηλίδη από την Οπισθοδρομική Κομπανία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ