2015-01-01 13:24:04
Φωτογραφία για ΑΠΙΘΑΝΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ... ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ!
Ο Κώστας Χριστοφιδέλης στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με τον Ολυμπιακό ενώ κατέκτησε και τον τίτλο του MVP του πρωταθλήματος το 2014.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Αγορά» του περασμένου Σαββάτου τόνισε πως η χρονιά που μόλις πέρασε ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον ίδιο αφού πέτυχε όλους τους στόχους του.

«Ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για μένα, αφού πέτυχα όλους τους στόχους μου. Είμαι από τους τυχερούς, γιατί αφενός αγωνίζομαι στην ομάδα που θέλω να αγωνίζομαι, μαζί με παιδιά που όχι απλά είναι συμπαίκτες μου, αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Είμαι ευτυχισμένος που μπορώ να πετυχαίνω προσωπικούς και ομαδικούς στόχους υπό αυτές τις συνθήκες. Έχω ζήσει αυτή την ομάδα την τελευταία 20ετία με πολύ μεγάλες στιγμές. Έχω περάσει και πέτρινα χρόνια. Αυτό που αξίζει στον Ολυμπιακό είναι να συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε υπερήφανοι που φέραμε τον Ολυμπιακό στην κορυφαία διοργάνωση μέσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση που κατάφερε και εξυγείανε τον ερασιτέχνη και τώρα ζητάει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H Tesla παρουσιάζει το Roadster 3.0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H Tesla παρουσιάζει το Roadster 3.0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ