2015-01-03 10:41:51
Φωτογραφία για ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η... ΠΛΕΥΡΑ ΝΤΙΓΚΑΡ!
H πλευρά του Ντιγκάρ δείχνει να... διαφοροποιεί τις τελευταίες ώρες την στάση της απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το γαλλικό... πασπαρτού με το όνομα Ντιντιέ Ντιγκάρ συνεχίζει να μονοπωλεί τη μεταγραφική επικαιρότητα των ερυθρόλευκων. H υπόθεση του Γάλλου αμυντικού χαφ, που μπορεί να παίξει και ως σέντερ μπακ αλλά και ως κεντρικό χαφ, είναι μία από αυτές που «τρέχει» ο Ολυμπιακός στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Πλην όμως η πλευρά του παίκτη διέρρεε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο "Gazzetta.gr" πως «θα πρέπει να ρωτήσετε τον Ολυμπιακό για το σε ποιο σημείο είναι η υπόθεση του Ντιντιέ. Εμείς δεν θα πούμε κάτι τώρα», συμπληρώνοντας ότι δεν μπορεί να γίνεται λόγος για τελική συμφωνία και πως ίσως στις επόμενες ημέρες να μπορεί να αναφέρει περισσότερα. Μία σαφώς αινιγματική στάση.

Με βάσει τις νεότερες γαλλικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμ, ο Ντιγκάρ θέλει να κλείσει ένα τελευταίο πολύ καλό συμβόλαιο και γι' αυτό εξετάζει όλες τις προοπτικές και επιλογές του. Σε πρώτη φάση από την Γαλλία (Μπορντό, Λιλ και εσχάτως οι φημολογίες για Λιόν) και μετά από Ισπανία (Σεβίλλη) και Αγγλία, όπου επίσης υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν. Σύλλογοι από το Νησί όπως η Σάντερλαντ.

Στόχος του χαρισματικού μέσου είναι να μπορέσει να κάνει το πλέον ιδανικό για εκείνον deal (και σε επίπεδο συμβολαίου και ως προς την δυναμική της ομάδας). Εκτός αυτού οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν πάντα και άλλες επιλογές για τον Ιανουάριο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέο κινέζικο compact SUV
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέο κινέζικο compact SUV
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ