2015-01-05 18:34:05
Φωτογραφία για ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ
Νέος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με αφορμή τα περί αμετάκλητης συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη της εκπροσώπου της Κομισιόν με την αξιωματική αντιπολίτευση να σχολιάζει ότι μόνο ο Πρωθυπουργός συντηρεί το Grexit και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Αναγνώστου να υπογραμμίζει ότι βασική προϋπόθεση είναι η εκπλήρωση των υποχρεώσεων της χώρας. Ειδικότερα, με αφορμή το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Αναγνώστου τονίζει ότι «η συμμετοχή της Ελλάδας στην ευρωζώνη είναι αμετάκλητη», απαντούμε: «Αυτό ισχύει υπό την βασική προϋπόθεση ότι η χώρα μας θα εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της, τις οποίες ο κ. Τσίπρας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διακηρύσσουν, με κάθε ευκαιρία και σε κάθε τόνο, ότι δεν θα τηρήσουν».

Σε νεότερη τοποθέτησή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι: «Είναι φανερό ότι ο δήθεν υπηρεσιακός κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Αναγνώστου, πρώην Γ.Γ. μέσων ενημέρωσης, προσπαθεί να επιτελέσει τον ρόλο που του έχει αναθέσει ο κ
. Σαμαράς και όχι αυτόν που οφείλει εκ της θεσμικής του θέσης. Ο γνωστός για τις ακροδεξιές του θέσεις κ. Αναγνώστου, επιλέγει να παρέμβει στην πολιτική αντιπαράθεση, λειτουργώντας ως κομματικός εκπρόσωπος της Ν.Δ, υιοθετώντας την κινδυνολογία του κ. Σαμαρά, την οποία οι ευρωπαϊκοί θεσμοί απορρίπτουν μετά βδελυγμίας. Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Σαμαρά, τον πρωθυπουργό συνώνυμο της απαξίωσης των θεσμών και της δημοκρατίας».

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε από επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι «Μετά και τη σημερινή δήλωση του εκπροσώπου Tύπου της Κομισιόν ότι η ''ένταξή στην ευρωζώνη είναι αμετάκλητη'', που ακολουθεί και την αντίστοιχη δήλωση Ντράγκι ότι ''δεν θα γίνει διάσπαση στην ευρωζώνη'', το περίφημο grexit συντηρείται μόνο από την ανεύθυνη και επικίνδυνη κυβέρνηση Σαμαρά».

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ