2015-01-05 23:25:09
Φωτογραφία για Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ
Η Σούπερ Λιγκ σκοπεύει να γίνει κανονικά η 20ή αγωνιστική, που πέφτει πάνω στην Κυριακή των εκλογών. Κομβικός ο ρόλος της αστυνομίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".

Στην Λίγκα έχει ξεκινήσει από τώρα η προεργασία για την 20ή αγωνιστική που συμπίπτει χρονικά με τις εκλογές. Είναι προγραμματισμένη για τις 24, 25 (η ημέρα των εκλογών) και 26 Ιανουαρίου. Στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορες προτάσεις και ενώ η διοργανώτρια αρχή μιλάει συνεχώς για το θέμα αυτό με τις ομάδες και τη NOVA.

Το πλέον σημαντικό είναι τι στάση θα τηρήσει η αστυνομία. Το εάν θα μπορέσει να εγγυηθεί ή όχι την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων ή εάν θα δηλώσει αδυναμία λόγω των μέτρων που θα πρέπει να υπάρχουν για τις εκλογές. Η Σούπερ Λιγκ αναμένεται να έχει πλήρη εικόνα για τις προθέσεις των αστυνομικών αρχών περίπου δέκα ημέρες πριν την πραγματοποίηση της αγωνιστικής, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Πάντως, οι ιθύνοντες του πρωταθλήματος δεν έχουν πρόβλημα να... μοιραστεί η αγωνιστική σε Σάββατο και Δευτέρα. Να μην γίνουν δηλαδή ματς ανήμερα των εκλογών αλλά μία μέρα πριν και μία ημέρα μετά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ