2015-01-07 18:09:00
Φωτογραφία για Καινούρια αρχή για εντυπωσιακή τραγουδίστρια! Δείτε που έχει χαρίσει η Νάνσυ Αλεξιάδη την... καρδιά της! [photos+video]
Έχει αφήσει πίσω το παρελθόν  η εντυπωσιακή ξανθιά τραγουδίστρια και κάνει καινούρια αρχή Εδώ και περίπου ένα μήνα η Νάνσυ Αλεξιάδη με αγάπη και πίστη στο τραγούδι ξεκίνησε δυναμικά τις εμφανίσεις της αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στα «Σπιτάκια» στο Γκάζι.

Ένας χώρος ο οποίος για όσους τον εμπιστευτούν μένουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας είναι ο γνωστός επιχειρηματίας πολλών μαγαζιών Γιώργος Πλέστης που εδώ και χρόνια αποτελεί εγγύηση της νυχτερινής διασκέδασης έχοντας κάνει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους  καλλιτέχνες του Ελληνικού πενταγράμμου.

Η νέα χρονιά που μπήκε για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία αποτελεί στοίχημα καθώς ετοιμάζει μια νέα συνεργασία με τον προσωπικό του φίλο και δημιουργό πολλών μεγάλων επιτυχιών Ηλία Φιλίππου.

Ο λόγος;

H μεγάλη επιστροφή της  Νάνσυ Αλεξιάδη που με το καινούργιο τραγούδι  «Ένα σ' αγαπώ δε φτάνει» των Κυριάκου  Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου αποκαλύπτει πως είναι  η αρχή της μεγάλης επιστροφής.

Ήδη εδώ και ένα μήνα ο τύπος ασχολείται έντονα και με μεγάλο ενδιαφέρον  για την στροφή της τραγουδίστριας την οποία έχει αναλάβει αποκλειστικά ο ίδιος ο επιχειρηματίας έχοντας έναν κοινό στόχο... «Την επιτυχία».
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ