2015-01-07 21:30:08
Φωτογραφία για ΝΤΑΡΝΤΕΝ : ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...
Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση της Πέμπτης (8/1) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο αναφέρθηκε ο Τρεμέλ Ντάρντεν.

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ των ερυθρόλευκων δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στη σημασία που έχει για την ομάδα του να δείξει συγκεντρωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα.

«Πιστεύω πως θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι. Η Μάλαγα προερχόταν από μία μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι μία διαφορετική πρόκληση. Η Αρμάνι είναι μία ομάδα με ταλαντούχους παίκτες. Κάθε παιχνίδι στο Top 16 είναι δύσκολο. Δεν έχει σημασία, αν προέρχεσαι από νίκη ή ήττα.

Πάντα ξεκινάμε από την άμυνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κάθε φορά που βγαίνουμε από το παρκέ. Πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα και από την άμυνά μας να βρούμε ρυθμό στην επίθεση» είπε αρχικά ο Ντάρντεν, ο οποίος ερωτηθείς για τους Χάκετ και Τζεντίλε, τόνισε:

«Είναι πολύ καλοί παίκτες. Ενισχύουν την ομάδα τους κάνοντας πολλά πράγματα στην επίθεση. Είτε ποστάροντας, είτε από τα πικ εν ρολ. Θα είναι μία πρόκληση, αλλά πρέπει να παίξουμε δυνατή ομαδική άμυνα, γιατί ένας παίκτης μόνος του, δεν θα τους σταματήσει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ