2015-01-12 16:11:35
Φωτογραφία για Σπαρακτικές στιγμές στη κηδεία του Μπάμπη Γκολέ! Οι φίλοι του εκπλήρωσαν τη τελευταία του επιθυμία... [video]
Πλήθος συγγενών, φίλων και κόσμου και πολιτικοί όλων των κομματικών χώρων αποχαιρέτησαν, μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τον Μπάμπη Γκολέ, στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να πουν το στερνό αντίο στον γνωστό ρεμπέτη είναι ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Μελάς, ο βουλευτής ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ν. Τσούκαλης, ο επικεφαλής του ΧΡΙΚΑ, βουλευτής Ν. Νικολόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλ. Σκαρμέας, τα αδέλφια και υποψήφιοι βουλευτές Τάκης και Κώστας Πετρόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Καλαβρύτων Δημ. Κατσικόπουλος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Παν. Παπαγιαβής, ο γραμματέας του Παμμικρασιατικού Μιχ. Τσοπανίδης κ.ά.

 Με τους ήχους από  μπουζούκι και ούτι και  ένα τραγούδι που ο ίδιος ζήτησε από τους φίλους του όντας στο κρεβάτι του πόνου θα αποχαιρετήσει η Πάτρα τον Μπάμπη Γκολέ.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πότε έρχεται το νέο Fiat Punto;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πότε έρχεται το νέο Fiat Punto;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ