2015-01-13 12:39:27
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ!
Ο Ολυμπιακός έβγαλε την… υποχρέωση απέναντι στον Άρη και, τώρα, ετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη.

Οι ερυθρόλευκοι δεν υποτίμησαν τον αντίπαλό τους και με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο επιβλήθηκαν στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League. Έτσι, παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στο ΣΕΦ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του, όμως, δεν πρόκειται να ξεκουραστούν μετά τη χθεσινή (12/01) αναμέτρησή τους απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και χρόνος για χαλάρωση δεν υπάρχει.

Επόμενος αντίπαλός τους, αυτή τη φορά για την 3η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας, είναι η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή (16/01, 20.00) στην «Ulker Sports Arena» και στόχος του Θρύλου δεν είναι άλλος από το «τρία στα τρία» στη δεύτερη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων θα ξεκινήσει σήμερα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην μπορεί να υπολογίζει για το ματς με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στους γνωστούς τραυματίες Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Αγραβάνη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ