2015-01-17 03:09:06
Φωτογραφία για Κοντά στους Μεσαρίτες οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών
Στο μεγάλο μεσαρίτικο παζάρι του Τυμπακίου που γίνεται κάθε Παρασκευή στον... κεντρικό δρόμο της πόλης, βρέθηκαν σήμερα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, όπου είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με παραγωγούς, εμπόρους, αλλά και καταναλωτές καθώς και με κατοίκους του Τυμπακίου.

Οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να καταγράψουν για μία ακόμα φορά από κοντά τα τεράστια προβλήματα της τοπικής κοινωνίας που τα εισοδήματα της έχουν συρρικνωθεί δραματικά, είδαν τους παραγωγούς, τις τιμές των προϊόντων και τις δυσκολίες της παραγωγής τους, άκουσαν προσεκτικά τους έμπορους και για πολλοστή φορά ασχολήθηκαν με το θέμα του δρόμου της Μεσαράς.

Στο Τυμπάκι οι υποψήφιοι βουλευτές με το Γιώργο Παπανδρέου, έγιναν δεκτοί με θέρμη ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τους σφίξουν το χέρι και να ανοίξουν τις αγκαλιές τους.

Εγγύηση το όνομα «Γιώργος Παπανδρέου» για τους κατοίκους του Τυμπακίου που θέλησαν να ενημερωθούν για το ΚΙΝΗΜΑ και να ακούσουν για τις αρχές και τις αξίες που αυτό πρεσβεύει. Οι υποψήφιοι βουλευτές μίλησαν για δημοκρατία, δικαιοσύνη, συλλογικότητα, δημιουργία, σοσιαλισμό, πρόοδο και οι λέξεις αυτές βάρυναν στην καρδιά και στο νου των κατοίκων της Μεσαράς!


Πέρασαν από τους πάγκους, μπήκαν σε καφενεία, διέσχισαν όλη την κεντρική λεωφόρο και έμειναν στην περιοχή για ώρες μιλώντας με τους κατοίκους και αφουγκραζόμενοι τις ανησυχίες και τα θέματα μιας περιοχής που μπορεί με την ανάπτυξη της να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του Ηρακλείου … αφού η ανάπτυξη στο Βορρά περνά από το Νότο…
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ