2015-01-17 16:20:03
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ... ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΧΟΥΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νταμπίλ Μπαχούι, όμως ο Σουηδός εξτρέμ της ΑΪΚ Στοκχόλμης απέφυγε να μιλήσει επί του θέματος στους συμπατριώτες του.

Πριν από μερικές ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας σενάρια που ανέφεραν ότι ο Νταμπίλ Μπαχούι, ο οποίος συνεργάζεται με τον Μίνο Ραϊόλα, απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Αυτό διαψεύστηκε άμεσα από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, όμως από χθες στη Σουηδία υποστηρίζουν ότι ο διεθνής εξτρέμ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και του ΠΑΟΚ.

Για αυτό τον λόγο οι συμπατριώτες δημοσιογράφοι του 23χρονου ακραίου φορ τον ρώτησαν συγκεκριμένα για τους δύο ελληνικούς συλλόγους, αλλά εκείνος τους… έστειλε στη διοίκηση της ΑΪΚ Στοκχόλμης.

«Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι εφ 'όσον δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Η ημέρα που ΑΙΚ θα έχει μία πρόταση και θα την αποδεχθεί θα έχει ενδιαφέρον για μένα», ανέφερε αρχικά Μπαχούι και πρόσθεσε:

«Οσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει πρώτα να περάσουν από την ΑΙΚ, γιατί έχω συμβόλαιο. Θα δούμε. Ο στόχος είναι να πάω κάπου στο εξωτερικό, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι να βρω το σωστό μέρος. Να πάω σε μια ομάδα όπου ο προπονητής θα με θέλει, έτσι ώστε να μην είμαι ένας από εκείνους τους παίκτες που θα επιστρέψουν γρήγορα από το εξωτερικό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ