2015-01-20 15:59:23
Φωτογραφία για Τηλεοπτική… ανανέωση
Στο MEGA το β' μισό της νέας χρονιάς έφερε στους δέκτες μας τόσο το «Κάτω Παρτάλι» όσο και τις ολοκαίνουργιες «Ηρωίδες», αλλά και την «Εθνική Ελλάδος».

Από το Μεγάλο Κανάλι περιμένουμε και την επανεμφάνιση του «Joy», το οποίο τελικά λόγω νέων χορηγικών πακέτων δεν κόβεται. Επίσης, σε αυτά που έρχονται υπάρχει και ένα τηλεπαιχνίδι - σόου για το οποίο συζητούν ως γνωστόν με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αφού δεν έρχεται τελικά το «Rising star».

Και στον ΑΝΤ1 έχουμε σημαντικές αλλαγές. Δεν θα βγει στον αέρα τον Μάρτιο το «YFSF» αλλά τον ερχόμενο Οκτώβριο. Επίσης, δεν θα μπορέσουν τελικά να βγάλουν τον Μάρτιο τη νέα τους κωμωδία που μόλις εξασφάλισαν, το «Notting Hill» αλά ελληνικά. Η πρεμιέρα του τοποθετείται στο πρώτο 15ήμερο του Φλεβάρη.

Με νέες προτάσεις στις βαλίτσες του υποδέχθηκε τη νέα χρονιά ο Αlpha. Στο κανάλι της Κάντζας θα δούμε από τον Φλεβάρη και μετά να έρχονται στους δέκτες μας τόσο το πολυαναμενόμενο «World Party», που πέρυσι κέρδισε τις εντυπώσεις, όπως επίσης και την ολοκαίνουργια «10η Εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου, που επιστρέφει. Επίσης στον εντάσσεται και μια έξυπνη εκπομπή για τους αιώνιους λάτρεις των... γλυκών πειρασμών την παρουσίαση της οποίας έχει αναλάβει η Ελληνοαμερικανίδα Μαρίσα Τσόρτσιλ.


Στον ΣΚΑΪ τέλος μπαίνουν στην... κατάψυξη προγράμματα που είχαν στα σκαριά όπως η εκπομπή-οδοιπορικό του Σάββα Πούμπουρα, που δεν πρόκειται να τη δούμε, τουλάχιστον φέτος, αλλά και το γυναικείο μαγκαζίνο που σχεδίαζαν με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή.

Πηγή: TV Έθνος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ