2015-01-20 19:26:59
Φωτογραφία για Τέλος εποχής για τον Πέτρο Βρυώνη από το Καρναβαλικό Εργαστήρι;
Φέτος για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, που φτάνουν τα 19, η «ψυχή» του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου της Πάτρας, που με τις δημιουργίες του στο άρμα του βασιλιά Καρνάβαλου, συγκέντρωνε τα βλέμματα και τα θετικά σχόλια, όλης της χώρας και όχι μόνο, δεν έφτιαξε το φετινό άρμα.

Ο Πέτρος Βρυώνης, γιατί περί αυτού ο λόγος, δεν είχε συμμετοχή, ούτε στην έμπνευση, ούτε στη δημιουργία του φετινού άρματος του βασιλιά Καρνάβαλου που φέτος έχει θέμα την Ανατολή.

Τα άρματα του Βασιλιά και της Βασίλισσας έχουν την υπογραφή του Ηλία Λιβάνη σε συνεργασία με τον Νεκτάριο Σαρηγιάννη και θυμίζουν κάτι από «χίλιες και μια νύχτες».

Ο φετινός βασιλιάς καρνάβαλος

Το άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου παρουσιάστηκε άβαφο, όπως συνηθίζεται, στην τελετή έναρξης το περασμένο Σάββατο και εντυπωσίασε, αν και σε αρκετούς καρναβαλιστές ξένισε το γεγονός ότι δεν έχει κινητικά στοιχεία, όπως συνέβαινε άλλες χρονιές.


Όπως και να έχει η απουσία του Πέτρου Βρυώνη, αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στους κύκλους των καρναβαλιστών της Πάτρας και όχι μόνο. Πολλοί συσχετίζουν την απουσία Βρυώνη με την επικείμενη συνταξιοδότησή του, άλλοι δε εκτιμούν ότι παραγκωνίστηκε από τη νέα δημοτική Αρχή.

Πάντως, κοινή εκτίμηση σε καρναβαλικούς κύκλους αποτελεί το γεγονός ότι ο κ. Βρυώνης, φέτος δεν είχε την ομάδα των συνεργατών του, οι οποίοι αρνήθηκαν να εργαστούν για το Καρναβαλικό Εργαστήρι, αφού ακόμη δεν έχουν πληρωθεί για τις συμβάσεις προηγούμενων ετών.

Να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Βρυώνης εργάζεται στο Καρναβαλικό Εργαστήρι από το 1996, από τότε δηλαδή που πρωτοδημιουργήθηκε ο χώρος, επί δημαρχίας Ανδρέα Καράβολα.

Καρναβάλι 2014

Καρναβάλι 2013

Καρναβάλι 2012

Καρναβάλι 2011

Καρναβάλι 2010

Φάνης Βγενόπουλος-thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ