2015-01-20 20:10:23
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ... ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΜΠΕΡΤΑΝΣ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Η Λαμποράλ Κούτσα θα βρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή για δεύτερη φορά, μέσα στη σεζόν, στην Ελλάδα για να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους Βάσκους να μετρούν πέντε ήττες στις έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις τους στη φετινή διοργάνωση.

Ο Ντάβις Μπέρτανς, ο διεθνής Λετονός φόργουορντ της Λαμποράλ Κούτσα, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρωλίγκας, ενώ αναφερόμενος στον Βασίλη Σπανούή έκανε λόγο για... «τον καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή!»

Μέσα από το προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο 22χρονος Λετονός ανέφερε σχετικά με την επερχόμενη αναμέτρηση στο ΣΕΦ πως: «Θα παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό για τρίτη φορά φέτος. Συνολικά θεωρώ πως το πρόβλημά μας φέτος είναι πως δεν παίζουμε καλά εκτός έδρας. Πρέπει να το ξεπεράσουμε, ιδίως έπειτα την αναμέτρηση της ACB απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία υποτίθεται θα κερδίζαμε και τη χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο.


Πρέπει να αποκτήσουμε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση εκτός έδρας, γνωρίζοντας πως μπορούμε να παίξουμε καλά για 40 λεπτά. Εαν παίξουμε όπως απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, νομίζω πως μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό κι εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός έχει καλό ρόστερ με καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, αθλητικούς ψηλούς και φυσικά τον Σπανούλη, τον καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Πρέπει να τον περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην επιτρέψουμε στους υπολοίπους να σκοράρουν περισσότερο απ” ό,τι συνήθως».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ