2015-01-21 19:27:13
Φωτογραφία για ΑΝΕΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ 0-3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ!
Με δύο γκολ του Μπενίτες και ένα του Μιλιβόγεβιτς στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ο... ανανεωμένος Ολυμπιακός «καθάρισε» νωρίς τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ και την υπόθεση-πρόκριση με 0-3. Ωστόσο η σημαντικότερη είδηση ήταν η επιστροφή του Μάικλ Ολαϊτάν στην ενεργό δράση μετά από απουσία 10 μηνών!

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε δυσκολίες κόντρα στον Τύρναβο και καθαρίζοντας νωρίς το παιχνίδι, πήρε τη νίκη και σκορ πρόκρισης.

Ο Μπενίτες πήρε από το χέρι τους ερυθρόλευκους, που παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στο «Αλκαζάρ», και με δικά του γκολ τους έφερε -ουσιαστικά- στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μετά από ωραία κομπίνα με σκόρερ τον Μιλιβόγεβιτς, που επανήλθε μετά τον τραυματισμό του.

Συγκινητική επιστροφή για τον Ολαϊτάν, 325 ημέρες μετά το τελευταίο του επίσημο ματς και την περιπέτεια με την υγεία του.


Την επόμενη εβδομάδα η ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη».

Στα καθαρά αγωνιστικά Ο Ολυμπιακός είχε ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, με τον Μπενίτες να βάζει ένα προσωπικό γκολ στο 3, παίρνοντας την μπάλα από αριστερά, περνώντας από τρεις παίκτες του Τύρναβου και πλασάροντας τον Πρίφτη. Όλα έγιναν πιο... εύκολα στη συνέχεια για τους ερυθρόλευκους που είχαν τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση, δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους γηπεδούχους που δεν έκαναν καν τελική προσπάθεια, ενώ έφτασαν στο 0-2 στο 26 πάλι με το πλασέ του Μπενίτες που αυτή τη φορά έφυγε στον κενό χώρο και αξιοποίησε με την μπαλιά του Διαμαντάκου. Ο Ολυμπιακός είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες για γκολ, από εκτέλεση φάουλ του Πελέ και από κοντινή προσπάθεια του Διαμαντάκου, νε τον Περέιρα να έχει επιλέξει 4-4-2, αλλάζοντας πλευρές στα μέσα του ημιχρόνου σε Ντουρμάζ και Γκαζαριάν.

Στην επανάληψη έγιναν αλλαγές και από τους δύο προπονητές, με τον Μιλουτίνοβιτς να κάνει πιο δραστήριο επιθετικά τον Τύρναβο, αλλά ο Μέγιερι ήταν σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε. Ο Ολυμπιακός έριξε ρυθμό, δεν έκανε ευκαιρίες και απλά έκλεισε το σκορ στο τέλος χάρη στο απευθείας σουτ του Μιλιβόγεβιτς στο 84, μετά τη σέντρα του Ντουρμάζ.

Ο Σουηδός ήταν κινητικός, όπως και ο Μπενίτες που ήταν ο κορυφαίος των ερυθρόλευκων. Ο Μέγιερι από την πλευρά του έδειξε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στα ματς που θα λείψει ο Ρομπέρτο. Ο Πελέ με τον Γκαζαριάν προσπάθησαν, αλλά δεν φάνηκε να παίρνουν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Περέιρα. Ο Ολαϊτάν έπαιξε σέντερ φορ στο ημίωρο που αγωνίστηκε και είχε συμμετοχή και διάθεση παρά την ανετοιμότητά του.

Τύρναβος (Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεργιανός, Καραμανλής, Κισκαμπάνης, Χαλούλος, Ντατίδης (46' Μιλουτίνοβιτς), Ιβανίδης, Γεωργίου, Παπασάββας, Ποκόνγκ, Ότα (46' Σολφερίνο).

Ολυμπιακός (Περέιρα): Μέγκιερι, Σαλίνο, Βούρος, Σιόβας, Γιαννούλης, Πελέ (63' Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Γκαζαριάν (72' Μιλιβόγεβιτς), Ντουρμάζ, Μπενίτες (62' Ολαϊτάν), Διαμαντάκος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ