2015-01-22 08:50:11
Φωτογραφία για «ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΟΥ»
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Γιώργου Τσουρούτα ενόψει της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Μπάντοβα της Ιταλίας στις 30 Ιανουαρίου.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Γιώργου Τσουρούτα ενόψει της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Μπάντοβα της Ιταλίας στις 30 Ιανουαρίου. Η ψυχολογία του αθλητή Ξιφασκίας του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση στους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς αγώνες είναι ανεβασμένη κάτι που επεσήμανε και ο ίδιος στις δηλώσεις του αναφορικά με την πορεία της προετοιμασίας του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Τσουρούτα έχουν ως εξής:

«Μετά την πρόκριση για το Μπακού έχει αναπτερωθεί το ηθικό μου. Δυστυχώς εγώ δεν έχω την ευκαιρία να πάω για προετοιμασία σε χώρα του εξωτερικού και να συμμετάσχω σε ένα καμπ. Προπόνηση κάνω εδώ στην Ελλάδα ωστόσο δουλεύω πολύ σκληρά για να πάω όσο καλύτερα μπορώ. Είναι το πρώτο τουρνουά που θα συμμετάσχω από πέρσι και είναι σίγουρα πολύ δυνατό τουρνουά αφού θα μετέχουν οι καλύτεροι αθλητές στον κόσμο. Θα περιμένω και καλά νέα από την Ελλάδα και τους αγώνες της Βάσως (σ. Βουγιούκα) αλλά και η...Ελλάδα θα να περιμένει καλά νέα από μας». O Γιώργος Τσουρούτας θα αναχωρήσει στις 29 του μηνός για την Ιταλία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ