2015-01-22 15:24:09
Φωτογραφία για Έρχεται ξανά στην Πάτρα ο Κώστας Μπίγαλης
Έχει ξαναέρθει στην Πάτρα και πάντα το κοινό τον υποδέχεται με πολλή αγάπη και χαρά.

Ο λόγος για έναν από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές και τραγουδοποιούς της δεκαετίας του ’80 και του ’90, τον Κώστα Μπίγαλη δημιουργό και ερμηνευτή πολλών γνωστών ποπ τραγουδιών, που θα έρθει για μία ακόμη φορά, στην Πάτρα πιστός στο ραντεβού του με το κοινό, για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση στο Disco Room της Πάτρας, στην οδό Αγίου Ανδρέου και Πατρέως.

Όπως είδαμε, η live εμφάνιση του έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 στις 23.00. Η προηγούμενη φορά που είχε τραγουδήσει στο Disco Room ήταν τον περασμένο Μάρτιο.

O Κώστας Μπίγαλης που βρίσκεται στο μουσικό χώρο πάνω από τριάντα χρόνια ενώ μία από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του ήταν το Αγγλόφωνο χορευτικό κομμάτι «I miss you», αναμένεται να ερμηνεύσει στο Disco Room όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Ανάμεσα στα πιο γνωστά και αγαπημένα κομμάτια του είναι το τραγούδι «Του Αιγαίου τα blues», η «Μελισσούλα», η «Ρίνα- Κατερίνα», «Το τρεχαντήρι», με το οποίο είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον το 1994, «Μύθος», κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Μπίγαλης όσα χρόνια κι αν περάσουν, συνεχίζει να γεμίζει μαγαζιά, κάτι που συμβαίνει πάντα όταν έρχεται στο Disco Room της Πάτρας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ