2015-01-22 18:43:06
Φωτογραφία για ΝΟΔΕ Αχαΐας: Ο κ. Τσίπρας κάθε φορά που έρχεται στην Πάτρα εξαγγέλλει το θαλάσσιο μέτωπο
Κριτική στα όσα είπε ο κ. Τσίπρας το βράδυ της Τετάρτης από την Πάτρα, άσκησε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Γιάννης Μάκκας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της Οργάνωσης.

Ο κ. Μάκκας σχολιάζοντας την δέσμευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου στους πολίτες, χαρακτήρισε το θέμα ως το «νέο Διακονιάρη» καθώς όπως είπε από την εποχή πρωθυπουργίας του Ανδρέα Παπανδρέου όλοι οι πρωθυπουργοί έλεγαν ότι θα φτιάξουν τον Διακονιάρη, αλλά τελικά το έργο έγινε από τον Κώστα Καραμανλή.

Το ίδιο – συνέχισε ο κ. Μάκκας – κάνει και ο Αλέξης Τσίπρας, αφού κάθε φορά δηλώνει ότι θα δώσει το θαλάσσιο μέτωπο στην πόλης. Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Μάκκα, αυτό το θέμα έχει κλείσει, αφού έχει συμφωνηθεί από την κυβέρνηση να παραχωρηθεί ο χώρος στους πολίτες, κάτι που ήδη γίνεται.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ άσκησε κριτική στη φράση του κ. Τσίπρα ότι θα αντιμετωπίσει τους Ευρωπαίους ηγέτες «με ρόπαλο» και έκανε λόγο για ακραίες φράσεις που πρέπει οι πολίτες να τα αφήσουν στην άκρη, ενώ δήλωσε ότι περίμενε στην ομιλία του κ. Τσίπρα να ακούσει τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη χώρα.

Κατά τα λοιπά ο κ. Μάκκας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι πολίτες θα δώσουν την Κυριακή την ευκαιρία στη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ