2015-01-22 20:22:04
Φωτογραφία για ΠΗΡΕ ΤΟ «17» ΚΑΙ... ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ Η ΝΕΣΟΒΙΤΣ! (PHOTOS)
Πριν ακόμα πατήσει τα πόδια της στο τάραφλεξ, η Σέρβα διαγώνιος του Ολυμπιακού Ιβάνα Νέσοβιτς κέρδισε... τους πάντες κατά την παρουσίασή της.

Η νέα παίκτρια του Ολυμπιακού είναι πανέμορφη, αλλά το καλό για τους ερυθρόλευκους, είναι πως ξέρει και εξαιρετικό βόλεϊ και αυτό είναι έτοιμη να το δείξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για την Ιβάνα Νέσοβιτς, η οποία παρουσιάστηκε σήμερα Πέμπτη από τους ερυθρόλευκους, κλέβοντας την παράσταση με την ομορφιά της.

Αρχικά η Σέρβα διαγώνια που ετοιμάζεται να κλέψει καρδιές, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, στάθηκε στους δεσμούς φιλίας που υπάρχουν ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και την ομάδα με την οποία ξεκίνησε, τον Ερυθρό Αστέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ από την πλευρά μου. Διότι μόνο έτσι μπορείς να παίξεις σε αυτή την ομάδα. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα είναι όπως ο Ερυθρός Αστέρας στη Σερβία. Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα εδώ. Αυτό έχει να κάνει με την επιλογή. Διότι το κίνητρο για την επιλογή μου είναι απλό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος»!


Για το αν είχε προτάσεις κι από άλλες ομάδες: «Το μόνο που με απασχόλησε ήταν το μεγάλο ταξίδι από την Κίνα. Η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν τέτοια που δεν μπορούσα να πω όχι».

Για το ότι θα βρει στον Ολυμπιακό την Γιοβάνα Βέσοβτις, : «Μίλησα με την Βέσοβιτς. Και μου είπε μόνο καλά πράγματα. Για τον προπονητή, τη διοίκηση, το σύλλογο και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού. Δεν της είπα, όμως, ότι θα έρθω κι έπαθε... πλάκα όταν με είδε στην Ελλάδα».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Θυμάμαι, είχα παίξει πριν 8 χρόνια κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον Ερυθρό Αστέρα. Μου αρέσει που υπάρχει πάθος στα ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ να αγωνιστώ κόντρα στον Παναθηναϊκό».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ