2015-01-23 10:55:04
Φωτογραφία για Ξυλοκόπησαν συνεργάτες του Γιάγκου Ραυτόπουλου
Μοίραζαν φυλλάδια του υποψηφίου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάγκου Ραυτόπουλου, όταν άγνωστοι τους πλησίασαν και τους ξυλοκόπησαν.

Σε αυτή την καταγγελία προχωρά ο Γιάγκος Ραυτόπουλος μιλώντας για απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν από κουκουλοφόρους δύο συνεργάτες του επιτελείου του, που μοίραζαν φυλλάδια με το "Μνημόνιο" (το νέο φυλλάδιο που έχει εκτυπώσει ο υποψήφιος βουλευτής με τα πρόσωπα όσων βουλευτών είχαν ψηφίσει τα δύο μνημόνια ακόμα και του υποψηφίου που πρόσκεινται πλέον στο ίδιο κόμμα με αυτόν) τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα ξημερώματα της Πέμπτης (γύρω στις 3 το πρωί) πέντε άτομα φορώντας κουκούλες πλησίασαν τους Δημήτρη Αθανασόπουλο και Άγγελο Τομαρά που μοίραζαν το συγκεκριμένο φυλλάδιο και αφού τους κυνήγησαν αρχικά με τα μηχανάκια, στη συνέχεια, στήνοντας καρτέρι στον έναν από τους δύο τον έπιασαν χτυπώντας τον.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ο φίλος του που προσπάθησε να σταματήσει τους αγνώστους που προχώρησαν σε αυτή την απρόκλητη επίθεση. Το μήνυμα ήταν σαφές: «Σας έχουμε πει και σε σένα και στους δικούς σου να μη μοιράζετε φυλλάδια… Φύγετε μη σας σπάσουμε το μηχανάκι».


Τα δύο άτομα ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους, αν και το ένα από αυτά έχει υποστεί σοκ και έχει τρομοκρατηθεί από την επίθεση. Το περιστατικό σίγουρα αμαυρώνει το κλίμα των εκλογών. Που οφείλεται η επίθεση αυτή και ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από τους δράστες;

Το περίεργο είναι ότι η ομάδα του Γιάγκου Ραυτόπουλου μοιράζει φυλλάδια προεκλογικά εδώ και ένα μήνα περίπου και πριν από το "Μνημόνιο" δεν είχε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα Στελέχη του κόμματος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" το αποδίδουν σε λόγους που έχουν να κάνουν με την πολεμική που ασκούν οι ΑΝΕΛ και κυρίως το επιτελείο του Γιάγκου Ραυτόπουλου κατά του μνημονίου και της πολιτικής του.

Ο υποψήφιος βουλευτής βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο και ήδη από το πρωί της Πέμπτης κατέθεσε μήνυση στην Ασφάλεια Πατρών κατά αγνώστων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ