2015-01-24 09:48:06
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ο Μπόγρης αποκαλύπτει πώς τον βοήθησε η Κοκκίνου!
​Τον τρόπο με τον οποίο τον βοήθησε η σχέση με την Έλλη Κοκκίνου αποκαλύπτει ο Γιώργος Μπόγρης, σε συνέντευξή του από την Ισπανία όπου αγωνίζεται «Μόνο καλό μου έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος. Σε όλα! Με βοήθησε και ως αθλητή και ως άνθρωπο. Με έκανε να αλλάξω τις διατροφικές μου συνήθειες, να μην παρασύρομαι. Να φροντίζω το σώμα μου και να μην αφήνω ούτε μια μέρα χωρίς να δουλέψω σκληρά», λέει ο νεαρός μπασκετμπολίστας αναφερόμενος στην τραγουδίστρια.

Απαντώντας σε όσους υποστήριξαν πως δεν έπαιζε καλά λόγω της Έλλης, ο Γιώργος αναφέρει: «θυμάμαι ότι δεν έπαιζα στον Παναθηναϊκό και το χρέωναν εκεί. Μα, όταν ξεκίνησε η σχέση μου, ήταν Φεβρουάριος και βρισκόμασταν στα μισά της δεύτερης σεζόν».

Η τραγουδίστρια και ο μπασκετμπολίστας γνωρίστηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, έντεκα μήνες μετά το χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, στο πλαίσιο του All Star Game, στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου είχε κληθεί για να τραγουδήσει η Έλλη. Παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας, που «αγγίζει» τα 20 χρόνια, αλλά και την απόσταση που τους χωρίζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο, διαψεύδοντας τις κατά καιρούς φήμες για χωρισμό... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ