2015-01-24 10:40:10
Φωτογραφία για ΤΑ «ΧΩΝΕΙ» ΣΤΗΝ... ΤΡΙΑΔΑ Ο ΚΑΫΜΕΝΑΚΗΣ!
Ο ιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης τα... "χώνει" για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Γιατί δεν καλούν εμάς στις συναντήσεις; Τι έχουμε; Χολέρα; Είμαστε διεφθαρμένοι;», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Καϋμενάκης είναι ο πρώτος παράγοντας που τοποθετείται σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τις συναντήσεις των... Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζου για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης κάνει την «επίθεσή» του σχετικά με τις κρυφές συναντήσεις των τριών, αναρρωτιέται γιατί δεν καλούν τους Αρκάδες και εξηγεί πως μπορεί να... εξαφανιστεί μέσα σε μία μέρα η βρωμιά από το ποδόσφαιρο.

Σχετικά με αυτό το θέμα, μιλώντας στο «Αρκαδία 93.8», ανέφερε:

Είστε έτοιμος να συγκρουστείτε με τα συμφέροντα; Να τα βάλετε με την βρωμιά που κρύβετε κάτω από το χαλί του ποδοσφαίρου;


"Υπάρχει βρωμιά στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν συμφέροντα όπως η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου τα έσοδα είναι μεγάλα, ακόμη και η δεύτερη θέση που σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις στα προκριματικά. Το χρήμα είναι το κυριότερο συμφέρον που οδηγεί μια ομάδα να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια για να το καταφέρει. Για τα συμφέροντα του Αστέρα έχουμε συγκρουστεί και έχουμε φτάσει μέχρι και στον πρωθυπουργό. Δεν είμαστε τραμπούκοι. Δεν μας αρέσει η βία, ο χρηματισμός. Για τους ανθρώπους μας, την πόλη μας, την ομάδα μας θα συγκρουστούμε με οποιονδήποτε. Θα τον "πελεκήσουμε".

Ο Αστέρας τι ρόλο έχει στις συμμαχίες που δημιουργούνται;

"Είμαστε μόνοι μας. Τι θα πει συμμαχία ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ; Οποιος έχει κάτι ας έρθει στη Super League. Γιατί μυστικές συναντήσεις; Γιατί δεν καλούν εμάς στις συναντήσεις; Τι έχουμε; Χολέρα; Είμαστε διεφθαρμένοι; Η Ξάνθη ο Εργοτέλης, ο Πλατανιάς, ο ΟΦΗ, τόσες ομάδες! Ολοι θέλουν να γίνουν Βεζίρης στη θέση του Βεζίρη. Ο Αστέρας αδικείται, η Ξάνθη, ο ΟΦΗ, ο Πλατανιάς όχι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ. Τους χαρίζουν γήπεδα, εκατομμύρια, τα πάντα. Αν έχουν όρεξη καθαρίζουμε το ποδόσφαιρο σε μια μέρα. Το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει κρυστάλλινο, δεν το αφήνουν όμως οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Αν θέλει το κράτος βάζει κάποιον φυλακή όχι σήμερα, χθες. Δεν θέλει να το κάνει. Ολοι θέλουν να ευνοούνται, το ποδόσφαιρο είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, δεν το αντέχουν όλοι το 50%-50%".

Τι έχετε να πείτε σχετικά με τις συνομιλίες όπου εμπλέκεται ο Αστέρας;

"Δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσουμε με τέτοιους ανθρώπους. Ούτε στον ύπνο μας. Αυτοί προσπαθούν να βρουν κορόιδα που θα πουν να μας έδωσαν χρήματα αλλά εμείς είμαστε αγνοί δεν τα πήραμε. Ετσι και αλλιώς ασχολείται η δικαιοσύνη με αυτά και σύντομα θα λάμψει η αλήθεια. Μην ασχολούμαστε με καφενεία".

Είχατε πει μαζί με τον Δημήτρη τον Μπάκο πως θα κερδίζετε και τους διαιτητές "Και με τους διαιτητές δύσκολα μας κερδίσουν πια! Με τον κόσμο στο πλευρό μας δεν θα μας κερδίζουν σίγουρα. Ακόμη και με παίκτη παραπάνω!"
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ