2015-01-25 19:07:05
Φωτογραφία για Απέτυχε η δεύτερη προσπάθεια ανέλκυσης της ατράκτου του AirAsia
Πολύ εύθραυστη για να ανελκυθεί είναι η άτρακτος της πτήσης της AirAsia που κατέπεσε στη Θάλασσα της Ιάβας τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με... αξιωματούχο της Ινδονησίας.

Ο ίδιος προέβη σε σχετικές δηλώσεις στο BBC, μετά από δεύτερη αποτυχημένη απόπειρα για ανέλκυση της ατράκτου, η οποία και συνέχιζε να σπάει σε κομμάτια.

Στην πρώτη απόπειρα το Σάββατο τα σχοινιά που κρατούσαν το αεροπλάνο έσπασαν ενώ την ίδια μέρα περισυνελέγησαν ακόμα τέσσερα πτώματα, ανεβάζοντας τον αριθμό των πτωμάτων που έχουν περισυλλεγεί σε 69.

Μια αρχική αναφορά για τα αίτια του δυστυχήματος αναμένεται να κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα, αν και η πλήρης έρευνα θα χρειαστεί πολλούς μήνες για να ολοκληρωθεί.

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους περιλαμβάνουν μέρη και από τα δυο φτερά του Airbus, ενώ σύμφωνα με το BBC εκτιμάται ότι το κόκπιτ του αεροπλάνου ενδέχεται να βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Οι κακές καιρικές συνθήκες έχουν δυσκολέψει αφάνταστα την επιχείρηση διάσωσης από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε στον βυθό το κεντρικό κομμάτι του αεροσκάφους.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ